reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dzieki dziewczyny!
wzielam jedna nospe, zobaczymy ....
jak nie przejdzie za jakis czas to nastepna bedzie kapiel!

kurcze jak to nie sa skurcze porodowe to ja nawet nie chce sobie wyobrazac jak wygladaja porodowe :szok: :no: jesli te tak bola hehe

Roni dasz sobie rade na pewno z opieka nad Jasiem. Ja siedze sama od pn do pt sama z dwojka. I luzik. A Julka nie jest zbyt spokojnym i opanowanym dzieckiem. To czasem DIABEL WCIELONY! Czasem mam dosc, ale za to Majeranka jest uosobieniem spokoju... Wiec glowa do gory, bedzie dobrze. Instynkt Ci bedzie podpowiadal co robic:tak:.

No witam laseczki!!!
heh...w końcu mam dostęp do komputerka,musiałam czekać aż mój facet skończy nagrywać sobie płytki.Dziś na szczęście udało mi się wstawić suwaczek i fotkę:-)

reklama
Kicia nospa - powinna pomóc, ale patrzaj kobito i licz a kąpiel też może być pomocna. Roni, Asia ja też solo jeszcze pół roczku buuuu. ..aenye mi dosłownie 2 tyg temu rozstępy 2 sypnęły się na brzuchu poniżej pępka, teraz mam siateczkę aż nad pępek mimo że sie smaruję, ale dziewczyny maja rację one ponoć bledną tak że całkiem ich nie bedzie widać;-), zobaczymy. agnieszka git suwaczek. Nonek słowa jak miod na serce, ze sama dajesz z 2 rade, bo ja troche zaczynam panikować że Lil i Leo razem to ciut za wiele jak na mnie samą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry