reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roni - tak, i mialam z tego powodu schize, wezwalismy lekarza i powiedzial, ze wsio ok. moze oddychac i szybko, i wolniej, i plytko, i gleboko - na razie ten oddech taki nieuregulowany jest.

moj maly dzisiaj ma dzien szaleju... normalnie od 7 rano nie spal wiecej niz 3 h - lacznie! zapada w kime na jakies 20 min max... a tak to marudzi, nawet poplakuje... nie wiem, co robic? przeciez male dziecko powinno duzo spac?? szok...

a wiecie, czy mozna podac cos dziecku, zeby latwiej robilo kupke? wydaje mi sie, ze dlatego tak marudzi... ale nie wyglada na takiego, ktorego cos boli, tylko raczej meczy.
??????????????????

sugar - moja polozna poleca medele mini electric. sama chyba tez ja kupie za jakis czas.

kurde, ja sie nie boje o moja laktacje, Filip normalnie je jak smok... tak samo duzo i lapczywie ;-) a jak steka i pobekuje przy tym, kosmos ;-)

GRATULACJE DLA AGNIESZKI!!!!!!!!!!

Moj nie urosnie bo wogole nie spi :)
drze sie, nakarmiony, przewiniety.. dotal smoka zasypia smok mu wypada i znow sie drze, potem znow zasypia ze smokiem, wypada mu i znow drze sie
jezu
teraz wlasnie zasnal zobaczymy ile pospi :)

Dziewczyny nie zdiwcie sie, ale dzis jest pelnia i dzici moga byc niespokojne. U Julki to sie sprawdza niesamowicie. Nie wiem jak przy Majerance, bo ona prawie caly czas spi.
Nauczylam wlasnie Majeranke smoka. Nareszcie. Kupilam aventa i praktycznie od razu zalapala.

A tak wogole, bylysmy dzis na bilansie. 5300 wazy, 59 dluga. Mam tylko zglosic sie na kontrole kardiologiczna. Lekarka raz wysluchala jakis szmerek i musze to skontrolowac. Jutro sie zarejestruje, czeka sie okolo 1 m-ca! Masakra. Na zaparcie mam podawac lacidofil, a jak bedzie dalej problem to debridat (na recepte). I mialysmy dzis wreszcie pierwsze szczepienie. Bidna ma poklute obie nozki. Plakac mi sie chcilalo. Ale nastepnym razem mam kupic taka mas znieczulajaca i jej posmarowac na dwie godz wczesniej. Nie bedzie jej bolalo. Mam nadzieje, ze pomoze.

reklama
DOBRA.

DLACZEGO FILIP NADAL NIE SPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

normalnie szlag mnie trafi... i szkoda mi go, i nie rozumiem... nakarmiony, przewiniety, wykapany i NIC!!! nie zmruzy nawet oka!!! po prostu - MASAKRA!!! przeciez sie zameczy w ten sposob... niesamowite :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry