reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo ;-)

no nie zartujcie, pierwsza jestem? ;-)

poranek tym razem ok ;-) choc niewyspanam strasznie. nie wiem, kiedy uda mi sie wyspac w koncu.. niewazne, ile spie, zawsze wstaje niedospana (lub po prostu juz przespana). ale zawsze jest zle :-p

nunek ma juz niemalze calkiem suchy nosek, troche kaszle jeszcze, ale tylko rano. to chyba odkasluje flegme tylko, co :-)

dzis dzien jak codzien... beeee...
ale sliczna pogoda za oknem, to moze wyjdziemy gdzies z mlodym sie przejsc chociaz..

buzka!

reklama
Wiecie co, mi jest silnie obojętne czy wątek będzie zamknięty czy otwarty, tylko bym chciała żeby już nie był to wątek nt: karmić/nie karmić trolla, zamnknąć/nie zamknąć wątek, czy czytają nas psychopaci, debilki robią to/tamto... :dry::sorry2:

Lucky - 55 schaboszczaków, ło matko! :szok::szok::szok: Jesteś dzielna na maksa :tak::-)

Aenye - ja dziś też jakaś niedospana... obudziłam się 4:30 jakaś wyspana, ale o 6 jak miałam wstawać jednak stwierdziłam, że coś to pomyłka była ta 4:30... ;-)

U Piotrusia cały czas troche katarku, ale lekkiego - w dzień mu znika. Rano się wysmarka i jest ok. Pewnie Filipek też podobnie i odkasłuje rano. Ja zresztą też odkasłuje rano więc podejrzewam że to samo :-)

jestem w Ciazy :tak:

I cieszymy sie strasznie :-)

Narazie nikomu nie mówimy :-D:-D ale i tak juz zaraz sie dowiedza bo psycholki sa wsród nas :-D:-D ale wali mnie to jestesmy najszczesliwsi na swiecie i zadna pinda tewgo nie popsuje swoimi wynurzeniami :-D

KAMILAAAAAAA!!!!!!!!! TO CUDNIE!!!!!!!!! NASZE PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!
PS. WIEDZIALAM :-p :-D :-D :-D

a psychopatkami wariatkami sie nie przejmuj, najwazniejsza jest wasza.. czworeczka :-D

hehe, ale fajny dzionek sie zrobil :-)

tylko szkoda, ze akurat sie Filip sfajdal, no... :sorry2:

Dziewczyny podziw niepotrzebny:-D Bo uwielbiam robić cokolwiek dla T.
A tam strasznie drogie zarełko i jak moge to chętnie mu poślę jego ulubione przeze mnie nienawidzone schaboszczaki:-)

Saraa milość jest;-)
Kasieńko nie dzielna na maxa tylko powód j/w;-):-)

A ja jakoś niby sie wyspałam (ilość godzin snu), ale mimo to jakoś nie mam weny do niczego.
Trzeba się ruszyć po pączki, a nie mam siły stać dziś.
Ech choroba, katar, zgaga a jeszcze musze kawe wypić bo się przewrócę:dry:
Czy wery tragiczne jak sobie redbula wypiję:baffled:

A i Kamilko kochana gratulowałam na galerii:happy: Ściskam bardzo:-)

Jak zobaczyłam swój suwak to nagle jakoś mnie przeraziło jak mam mało czasu na moich tylko chłopaków samych:rofl2: Jeju ja "zaraz" rodzę:-p jak to szybko zasuwa:baffled: A niedawno był 8 tydzień:laugh2:

Hehe, Lucky, to szybko zleciało :-D Mam nadzieję, że i mi tak szybko zleci - bo rodzić to mogę codziennie, ale ciąża to koszmar :sorry2:
Jak nie chce ci się iść po pączki to zrób domowe ;-) My zawsze robiliśmy (teraz nie bo nie mogę jeść buuu ), dużo fajniejsze niż kupione :tak::-)

reklama
Do góry