reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejo piękne:tak::tak::tak:

My dziś pracowicie - najpierw robienie kiełbasek i wędzenie, potem wizytacja w OBI i zakup paneli:tak:
Kupiliśmy panele w kolorze dąb na dwa górne pokoiki - nasza sypialnia i Ali pokój. Fajnie, będziemy juz w końcu podłogi robić i można się na górę powoli wprowadzać:tak::tak:

na koniec mnie brzuch pobolewa od degustacji tłustych kiełbasek, kamienie dają znać:dry::dry::dry:

hehehehe....kate Dicie na sam dźwięk słowa szpital przechodzi:-D

Lucky - u nas zakupki w miare udane ale to nie szczyt marzeń;-)
kupiliśmy Mapecikowi czapke taką przejściową nie grubą nie chudą
T kupił sobie taką mniej oficjalną marynarke
a ja mam nową bluze i buty
ooo
do lekarza nie dotarłam
pochwaliłam się idę spac

kolorowych snów

helou
ja dzisiaj mila rodzinna niedziela w zaciszu bo na dworze masakra
wieczorem tylko zostawilam S z maluchami i wybylam na maly szoping najpotzrebniejszych gadzetow z kumoela i jej dwoma synkami

zaraz ide spac

kate napisalam maila do Twojego meza szanownego ale nie wiem czy on ma dostep do takowego
wiec daj mu cynk jakby co

Hej hej - cierpię na syndrom skurczenia czasu :baffled: Budzę się o 5:40 i zanim się obejrzę to jest 21:00 :baffled: Normalnie na nic czasu nie mam. :baffled:

Więc zgłaszam że żyję i tyję ;-)

Wróciliśmy od teściów, było super, szkoda że pogoda syfna, bo mały niewybiegany, znaczy wybiegany po domu tylko. :-)
Jak u was z planami świątecznymi? Ja od środy wychodzi że w domu, bo mama robi jakieś imieniny taty na raty i ciągle nie moze przyjść, a potem sprzątanie na święta.
Święta u nas, więc nie wiem co ona chce sprzątać :-p
Już dawno nie siedziałam z potworem cały dzień sama :szok: Zobaczymy jak będzie ;-)
A dziś właśnie rzeźbię przy kompie, bo po południu mam wykład za szefa i usiłuję rozwikłać logikę jego slajdów z prezentacji :szok: Pokrętna mocno :baffled: Pewnie skończy się że zrobię je od nowa ;-)
Chodzę juz w ciążowych spodniach :szok: Szok normalnie. Ale co się będę męczyć, jak normalne mnie cisną jak długo siedzę, a jednak wolę siedzieć, bo jak stoję to mdleję :sorry2:

kasia - wklejaj brzucha:tak::tak::tak::tak:

Ja od dziś w domu przez 3 dni, urlop, robota czeka,hehehe. Specjalnie wzięłam urlop na świąteczne porządki bo musze odsyfić dom jakoś... Nawet nie wiem, od czego się zabrać. Chyba od okien nieszczęsnych:dry::dry::dry::dry::dry:
Nie, nie od okien, od kawy zacznę;-):-)

hej. u mnie dzien sie z d.. zaczal. juz mam zly humor :dry:
Dawid mial wstac, ale oczywiscie siedzial do 3 ogladajac samochody w necie i jest nieprzytomny. mlody usiadl mi dupa na twarzy, majac w gaciach wiadomo co. oczywiscie musialam wstac, bo juz przed oczami widzialam pawiania dupke, jak nie przewine szybko.
wstalam, przebralam (brudzac sobie pol pizamy, bo taka to sraka byla, a mlody sie wil jak wegorz). zrobilam sobie pyszna kawke, odstawilam na blat, zeby wyjac ananasa z lodowki i sobie humor nim poprawic. w tym czasie mlody zdazyl rzucic na blat pilke i co??? kawa wylana. zaje.ku.wa.biscie..

no niedobrze sie zaczal dzien. fakinszit. :wściekła/y:

reklama
Do góry