Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marthusia
Już czekam az pojawia sie grudniowe mamy
Strasznie sie ciesze tym ze jest juz grudzien 2006 Nie jestesmy 'najmlodsze' juz (pazdziernik 2006). Przynajmniej tak wyglada
A ja jestem grudniowa mamusia 2005 ;D jej ale ten czas zasuwa : ale o tej porze rok temu jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciaży więc na grudniówki chyba troszeczkę za wcześnie ;D bo to dopiero począteczki
hihihih Gabi widzę, że już tu wpadłaś ;D
Ja tez jestem grudniowa mamusią 2005 rok i niemogłam sie powstrzymac , aby tu wejść i życzyc wszystkim mamusiom wspaniałej i spokojnej ciąży, radości z brzuszka i z kruszynki która tam bedzie sie rozwijac a później z samego dzidziusia
Ja w tym czasie też jeszcze niewiedziałam, że jestem w ciąży dopiero tak ok 12 kwietnia się dowiedziałam
Marthusia życze ci wszystkiego najlepszego i żeby twoje marzenie jaknajszybciej sie spełniło bedę trzymac kciuki
WITAM GRUDNIOWE MAMY Ja z kwietniowek, dziewczynki ja juz na wylocie zycze Wam wspanialych dni bycia w ciazy, bez problemow, nudnosci..radosci z kopniaczkow w brzuszkach i szczesliwych rozwiazan !!!