reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
zostaje :-) objawiła krocze w całej okazałości i już nic się tam nie może "stworzyć"

spoko czuję się fajnie, mogę już spacerować jupi :-D

zostaje :-) objawiła krocze w całej okazałości i już nic się tam nie może "stworzyć"

Eeeee tam:-D jak intensywnie będziesz wysyłać myśli to penis się pojawi, no co ty... nie wierzysz w siłę myśli???;-)
GRATULUJĘ !!!:happy2::-):tak::tak::tak:

Teraz będziesz się musiała zmierzyć z "ciociami": ojej :( druga dziewczynka, no trudno... a nie wolałabyś synka?:baffled:

LASKI ile kasy wydajecie na życie??? na jedzenie, picie, itd? bo to jakaś masakra jest:szok::szok::szok:
teraz 100 zł w sklepie to tyle co NIC:dry:

kate - pier dolić ciocie, ale co fakt to fakt, tez to przeszłam;-) Ciocie, koleżanki itp.

Co do kasy to paranoja, od stycznia praktycznie nie udaje się nam nic absolutnie nic odłożyć, wszystko idzie na bieżące potrzeby, a nasza karta kredytowa dawno już nie miała takiego bujnego życia jak teraz.
Nie mam pojęcia co dalej:confused2:

U mnie też była gadka, że teraz przydałby się syn i inne pierdy. Ja osobiście chciałam mieć drugą córkę i jak każdy truł o synu ja mówiłam, że wolę dziewuchę :tak:

No i się sprawdziło, Milena mega zadowolona, gorzej A. bo już coś truje o 3 dziecku :eek: dla mnie w sumie było najważniejsze, żeby było zdrowe a reszta się nie liczy :-D

Kurcze, rzeczywiście życie ostatnio zrobiło się strasznie drogie ja głównie kupuje w Lidlu więc za 100 ma się full koszyk :tak:

Ale przezornie zaczęłam odkładać już kasę na wakacje w przyszłym roku bo w tym nigdzie nie pojedziemy bo remont.

Miłka - usunięcie guzka z piersi. Niby nic takiego, ale narkoza musi być więc muszę tam tkwić :cool:

Gratulacje córci!! :-D:-D:-D

My kupujemy w biedronie. Nie jest najdrożej, ale za to cukier mają w typie PRLu, że trzeba sypać dwa razy tyle. Ostatnio piwo nam nie sfermentowało na tym cukrze i mamy wyprodukowane bezalkoholowe :-D Na wyniki finansowe nie narzekam, bo mam pracę, więc nam dochód znacznie wzrósł mimo kryzysu.

Kasiu ale to nic nowotworowego, prawda???
trzymam kciuki:tak:

No ja też w Biedronie, Lidlu i obecnie w Aldim
tankowanie w tesco (ostatnio 4,99 zł za Pb 95 :happy:)

u nas teraz lidl podrożał o ok. 10-20% od zeszłego tygodnia
ale dobre czerwone winko nadal za 9,99 zł:-D

ale i tak Biedronka ruleZ:-)

z tym, że rachunki nas zżerają na maxa:eek:
no, ale tak to jest przy działalnościach gospodarczych:sorry:

kasia - ja miałam guzka w piersi ale sam się wchłonął czy coś w tym stylu bo nie pamiętam :eek:

My też kupujemy wino z Lidla ( no ja teraz nie :nerd:) ale bardzo lubię te różowe portugalskie bo jest takie lekko musujące hmmmm aż mi ślinka poleciała :-D

Weźcie już nic nie mówicie o winie... Wczoraj lekko przesadziłam :baffled:
(oczywiście za 9,9 z biedronki;-))

Łep mnie nap... napadowe bóle głowy mam;-)

reklama
taaaaaa, napadowe :cool2: :-D

bosz, a ja nie przepadam za alkoholem. nawet na imprezach poltora - no gora 2 piwa to jest max, po prostu mi nie wchodzi, drinki fuj (poza jednym, wodka z redbullem, co masakrycznie niszczy watrobe wiec unikam, znaczy rzadko pije). nie pamietam, kiedy ostatnio sie urznelam, a w liceum... oj, sie zylo ;-)
no ale wiecznie w ciazy lub karmiaca chodze, to co sie dziwic :p

my tez w biedronie wiekszosc, ale miesiecznie wydajemy tyle, ze po porstu az w to nie wierze. wole nie liczyc i jak czasem nas najdzie na zliczanie, to lapiemy sie za glowe, obiecujemy tyle nie wydawac... i dwa dni pozniej zakupy w auchanie czy tesco i min 300zl na ladzie..
w biedronie 100-150zl i mam zarcie na caly tydzien qrde :szok: no ale tam nie ma tylu pokus, moich ulubionych kosmetykow, proszkow plynow itp, to na zarcie tyle idzie po prostu.

MILKO, GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! ale fajnie, ze wyszlo po Twojej mysli :-) bardzo bardzo sie ciesze, i z tego, ze mozesz pospacerowac :-) pieknie! i Helenka to sliczne imie :-)

kasia
, trzymam kciuki, dzielna jestes. brrr, mnie az boli wszystko na sama mysl. po porodzie mam dosc szpitali na co najmniej 10 lat.

ale postanowilam, laski.. bede miec czwarte dziecko :-D za 10 lat jakos, przed 40. ja sie z tym (macierzynstwem znaczy) czuje wspaniale, szczegolnie takie malenstwo jak Felus wzbudza we mnie cale morze milosci, wiec dam sobie jeszcze troche tego cudu :-) tak na pocieszke, egoistycznie, ale co tam. D ma swoja prace, a ja mam dom i dzieci. no i nie bede ryczaca czterdziestka, tylko mloda mama, hehe ;-)
D co prawda nie chce o tym slyszec, ale mam 10 lat na przekonanie go do tego pomyslu. no i zobaczymy, czy samej mi sie bedzie chcialo jeszcze, ale mysle, ze tak. ja w kazdy wozek zawsze zagladalam, hehe ;-)

ale poki co mirena. na razie dwa miesiace tabsy, w miedzyczasie nadzerke robimy i jak sie juz wyleczy to mirena. juz ustalone wsio ;-) czas przejsc do realizacji :-D

Ostatnia edycja:
Do góry