reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate, łagodny nowotwór.
Miłka - mi też się trochę ich wchłonęło, po ciążach jakoś mi wylazło 7 guzków nowotworowych plus kilkanaście torbieli. Te torbiele to już przeszłość :D ale reszta częściowo jest i niektóre do wycięcia się kwalifikują, niektóre mogą sobie siedzieć dalej...

Kate, mnie rozwalają podatki. W sumie się nie dziwię, że wiele osób jest w szarej strefie... u nas 4000 miesięcznie idzie na podatki. Przyjazne państwo fakin szit. Ale za to ideologicznie kupuję teraz truskawki u osób z kasą fiskalną :D

reklama
kasia - to trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala :tak:

ja pierdziele ale u mnie jest szpetna pogoda leje i całe 10 stopni brrrr leże cały dzień przed TV i trochę czytam bo znowu się kuźwa uwsteczniam od tego nic nie robienia :eek:

u nie cudownie :-D szukałam gniazdek i włączników do mieszkania w rozsądnej cenie :eek: bo wybór może i jest ale ceny europejskie

Helo:)
My wczoraj mieliśmy wieczór pod znakiem IRY :-)
tzn mieli koncert w mojej pipidówie, do 23.30 dawali czadu. Byliśmy we czworo, Ala dawała radę do końca, Nat padła w połowie i spała smacznie to na mnie, to na A - to jest dopiero dziecko - spać na koncercie rockowym:eek: Nic, absolutnie nic jej nie przeszkadzało:cool2: Pod koniec na fajerwerki z łaską sie obudziła;-)
Za to Ala momentami pogowała razem z nami;-)
Było super, najlepszy koncert ever:tak:
A najlepsze że Nat dziś rano wstała, wybiera sie do przedszkola i coś podśpiewuje, my słuchamy a ona ,,masz siłę, masz wiarę, raz jeszcze pozbieraj się...":-D:-D:-D

No, a teraz byle do piątku;-)

Ostatnia edycja:
hehehe - no wyobraź sobie ze ani na Magdzie Welc ani na Aleksandrze Martin-cośtam też nas nie było:cool2::-D

reklama
Do góry