reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja znowu zaganiana przez ostatnie dwa dni i w tym tygodniu wreszcie miał być spokój, a już się naskładało - dziś rehabilitacja, jutro spotkanie z przedstawicielem towarzystwa ubezpieczeniowego, do środy pewnie zdążymy się umówić z Babcią, bo na 100% stęskniła się za wnusią i zupełnie nie mam czasu popisać. Możecie mi przypomnieć co pisałyście na temat kubeczków i niekapków? Marisia uczy się pić z takiego: Pierwszy kubek TOMMEE TIPPEE 190ml 4m+ Zielony | Karmienie i posiłki | Karmienie butelką | Kubki i Bidony | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki ale często wykapuje jej picie z tego. Szukałam niekapka od 4 miesięcy ale nie znalazłam...

hej,u nas dzis slonecznie,bez wiatru,ale w nocy lekki mrozik byl wiec i mrozne dzis powietrze.maly spi teraz,ja ogarniam wszystko,potem gotowanie,prasowanie,spacer i zabawy.milego dzionka

Jej dziewczynki zazdroszcze Wam tej pogody....u nas takie wiatrzycho od kilku dni, ze glowe moze urwac, strach z wozkiem na dwor wychodzic takze trzeci dzien bez spacerow....:-:)-:)-(Powiedzcie mi jak tam wasze dzieciatka przechodzily zabkowanie....Oliwia jest strasznie marudna,ma mowna spuchniete dziasla az jak je i smoczek za mocno scisnie to jeden wielki placz jest..smaruje jej mascia ale nic nie pomaga:-:)-:)-(

porzeczkas ja podaje Iwusi Viburcol N jest homeopatyczny i nie uzaleznia dziecka. nam pomagal.
u nas mala ma znowu zapalenie gardla i kolejny antybiotyk,drugi w ciagu 10 dni.goraczkuje,w nocy miala39,6. muslalam ze zawalu dostane jak to zobaczylam.teraz dostaje czopki nurofen ale co troche temperatura wraca

Bede sie musiala zorietowac czy tutaj maja cos takiego.... A co do goraczki to ja Oliwci dawalam doliprane w czopkach i syropie tez jest bardzo skuteczny... Zycze Malutkiej zdrowka

reklama
Do góry