Anna28
Fanka BB :)
kurcze, zapomnialam dodac link:
RECARO Como G2 convertible car seat | Parent Reviews & Free Shipping
RECARO Como G2 convertible car seat | Parent Reviews & Free Shipping
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

miescimy sie jescze w foteliku niemowlecym, ale powoli trzeba myslec o zmianie bo nasz jest do 9kg.
_) slowo rozumiem
po zmianie fotelika ucialiwe bedzie jedynie zabierac ze soba wszedzie caly wozek bo do tej pory to stelaz sie bralo a teraz caly "traktor" trzeba bedzie;-)
no jakos musze wyjsc do ludzi po polrocznej wegetacji w domu;-)
jeszcze pamietam jak sie kulalam z brzuchem czy jak poszlam rodzic tak jakby to wczoraj bylo
teraz juz taki kumaty sie robi i fajnie
super ze goraczka minela!!!:-) szkoda tylko ze antybiotyk nie podpasowal i nie potrzebnie iwonka go brala:-( no tak sie zdarza niestety:-( zreszta co to sie dzieje ze takie cholerstwa sie przypaltujaa u nas goraczka wczoraj ustapila ale za to dzis rano pojawila sie wysypka i znowy bylismy u lekarza , mala ma uczulenie na jakis sklad antybiotyku i musimy zaczac brac inny, kolejne 5 dni
a co lekarz powiedzial?? co jest przyczyna tej goraczki??? trzymam kciuki zdrowiejcie!!!! ja sie pocieszam ze zaraz przyjdzie wiosna i beda mniej chorowac szkraby scarlet dzieci zdrowe??? napisz czy wszytsko u was w porzadku nie odzywasz sie ostatnio:-(
prawie wszystkie dzieciaczki chore:-holter cisnieniowy???Zuzia kaszle i smarka, ale lekarka zezwoliła na szczepienie. Nic się nie dzieje jak narazie. Dzieciaki w miare zdrowe, ja średnio. Wczoraj miałam załozony holter ciśnieniowy i źle mi powychodziło
Olek siedzi w domu, bo ma okropne odparzenie na tyłku, bo się nie potrafi sam dokładnie wytrzeć po kupie a panie z przedszkola się tym nie przejmują. Czeka mnie z nimi rozmowa, że dzieciak w takim stanie!
Zuzaczek waży 10800g i mierzy 79 cm, w/g pomiarów w przychodni, w/g mojego bardziej dokładnego (razem z mężem mierzyliśmy) ma dokładnie 82 cm. W przychodni był cyrk, bo mała już nie lubi pani dokor, pielęgniarce się strasznie wyginała podczas mierzenia, więc mogła sobie je darować, bo i tak zawsze źle mierzy. Skomentowała, że klucha, pani dr pocieszyła, że wyrośnie i tyle.Zdrówka dla Iwusi!
chorujesz na nadcisnienie???

czyli tak z przymruzeniem oka trzeba do tego podchodzic;-) tylko dziwne bo ubranka 68 juz dawno nie pasuja
i cale szczescie