• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

oj to takie glupie gadanie lekarzy zeby przystawiac czesciej do piersi i wiecej dawac jesc. jak dziecko niechce to niezje i tyle... Iwonka jak chce jest to pieknie polyka i sie cieszy ze dostaje lyzeczka a jak niechce to sie wyrywa , nie otwiera buzki a jak ju jej cos wloze to wypluwa.

reklama
oj to takie glupie gadanie lekarzy zeby przystawiac czesciej do piersi i wiecej dawac jesc. jak dziecko niechce to niezje i tyle... Iwonka jak chce jest to pieknie polyka i sie cieszy ze dostaje lyzeczka a jak niechce to sie wyrywa , nie otwiera buzki a jak ju jej cos wloze to wypluwa.

No u nas też tak jest, jak chce to je a jak nie to siłą jej nie zmuszę. Cały czas na trzecim centylu jest. Ona będzie taką kruszynką po mnie:-), niby wszystko inne ok, jest silna, prawie sama siedzi i to dośc długo, rwie się do stania.

a sprobuj ja sobie zwarzyc na lazienkowej wadze to bedziesz wiedziala miejwiecej ile wazy i czy ta waga w przychodni nie oszukuje.
u nas wychodzi na to ze iwonka przytyla 1kg w ciagu 2 miesiecy a przedtem przybierala tyle w miesiac.jak dobrze ze my juz po szczepieniu , to ze kuli ja dzis trzy razy to masakra teraz nastepne szczepienie bylo by dopiero za 6 miesiecy . jestem ciekawa jak w polsce jest z tymi szczepieniami.

Nas szczepienie czeka w przyszłym tygodniu:baffled:, tez właśnie te trzy wkłucia, w Polsce kalendarz szczepień trochę się różni. Mi się wydaje, że ta waga troszkę oszukuje, bo ona na funty czy na coś tam waży i nurse przelicza na kilogramy:baffled::confused:, poza tym ona wcale nie jest bardzo chuda, raczej długa, a na buziaczce pyzki małe ma. W Polsce to mi pewnie kazaliby badania porobić jakieś a tu nic:baffled:

asienka mi sie wydaje ze skoro mala jest rozesmiana , nie placze , je to nie potrzebne sa zadne badania. co nie zmienai fakty ze w Irlandii nie przejmuja sie niczym za bardzo...

Ja na 2 mam do lekarza na szczepienie ale u nas na szczescie oliwcia bez problemu placzu i goraczki przechodzi szczepienia....na ostatnim sie smiala:-D:-D:-Da u mnie od rana slonce i cieplutko a od pol godzinki grzmi sobie....chyba wiosna na calego juz bedzie:happy2::happy2::happy2:

u nas tez juz lepiej przy szczepieniu.pierwszy raz jak miala szczepienie to plakala 20 min a ja nie moglam jej uspokoic a dzis plakala moze minute . za okem troche ladniej , mam nadzieje ze w tym roku bedzie cieple lato w polsce. juz sie stesknilam za sloncem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry