Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
skarlet a jak Zuza juz zdrowa? to potrafi sporo zjesc. moja mala je malo ale dosc czesto
Dzięki, już jest ok.
Zuzia też je często z tym że wcale nie mało. Z moich pomiarów wynika, że ma już 84 cm! Wielkolud jeden.
Jeszcze się pochwale, że mała mówi od kliku dni: "tata" czasem "trata". Mam nadzieje, że będzie ładnie mówiła "r" tak jak jej brat, który od początku pięknie mówił "r".

No to ja tez dolaczam do grona super mamusiek)
Moja Lenka urodzila sie 29.09.09 wiec pol roku mamy juz za soba) Moja niunia niedawno byla przeziebiona wiec w kwestii lekarstw walcie jak w dym
)))

Ania nauczyła się gadać i buczeć i robi to non stop od wczoraj. Oczywiście to jej gadanie to takie tam gaworzenie, plucie i wystawianie języka, jak jest zadowolona.:-) Ale co się dziwić, jak kończy pół roku:-):-):-). Kiedy to zleciało.