• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

marzena, sliczna masz coreczke! no tak, jak dzidzia mniej spi to oznacza wiecej pracy dla mamusi :) Ale ja tak bym chciala bo ja uwielbiam sie bawic z malym!!! :)

reklama
czesc kochane :-)
anna nie kracz... moja mala tez malo spi w dzien i nieraz padam na twarz ja ci zazdroszcze ze twoj synus tyle spi.
porzeczkas wspolczuje... biedna Oliwka. szkoda dziecka jak sie tak musi meczyc.
marzenka sliczna masz corcie no i ty tez jestes niczego sobie;-)

Witam.

Jestem chora. Znowu rota :( albo coś podobnego.
Zuzia całe dnie gada, przede wszystkim: "tata tata". Chyba już coś kojarzy, bo jak widzi, że jemy woła daj daj. Rano zrobiła awanture o kaszke i uspokoiła się dopiero, jak wtrąbiła kubeczek kaszki z bananem. Objada się bardzo. Pulpecik mój.

Scarlet podziwiam te Twoje maluchy :) śliczności i do tego tak szybko się rozwijają.
Porzeczkas biedna Oliwcia, niech zdrowieje szybciutko
Co do snu to Mariczka w nocy śpi od mniej więcej 20.30 do 2 (przerwa na cycy) i potem do jakiejś 6 rano. W dzień w domu łapie dwie drzemki po 30-40 minut, jedynie na spacerku potrafi pospać i 3 godziny... i to mnie ratuje, hehe. Nie ma innej możliwości żebym na spokojnie poczytała książkę, albo posłuchała muzyki :) siadam na ławeczce w parku nad kanałkiem, bujam wózeczkiem i odpoczywam :-)

Byłyśmy dziś na masażach, potem na szczepieniach. Moja dzielna dziewuszka tylko troszkę zapłakała. Kochana Skarbusia

Witam.

Moje kochane cudeńko dzisiaj rano ślicznie gadało :) Posadziałam ją w foteliku i poszłam robić kaszke. A ona krzyczy: "daj am daj am", jak zobaczya, że jej niose kaszke wyciągała rączki i krzyczała: "daj to". Możliwe, żeby już coś kojarzyła???
A wczoraj bardzo mi płakała na ząbki i zasneła goła, tylko w pieluszce:(

reklama
Próbowałam coś nagrać telefonam, ale ona jak widzi telefon to przestaje gadać i się cieszy. Potem wam wkleje co mi się udało nagrać, jak się dowiem jak ściągnąć filmiki z telefonu.

asienka_r twoja też zaraz zacznie gadać, zobaczysz. Jeszcze zatęsknisz za ciszą :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry