Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam.
Jestem chora. Znowu rotaalbo coś podobnego.
Zuzia całe dnie gada, przede wszystkim: "tata tata". Chyba już coś kojarzy, bo jak widzi, że jemy woła daj daj. Rano zrobiła awanture o kaszke i uspokoiła się dopiero, jak wtrąbiła kubeczek kaszki z bananem. Objada się bardzo. Pulpecik mój.
Ja momentami tracę nerwy, chociaż Dusia to niemalże aniołek... Tylko pojawiły się problemy ze spaniem i w dzień i wieczorem po kąpieli. Do niedawna kładłam ją do łóżeczka i po chwili słodko spała i nawet ścielenie naszego łóżka pod jej nosem nie robiło na niej wrażenia. Teraz zasypia na noc tylko na rękach, co więcej tylko na moich rękach. A w dzień sypia krótko i jak najrzadziej, a wyjątek stanowi tylko spacer... No i brak mi cierpliwości do lulania jej w dzień, jak ona myśli że będziemy się bawić. Nawet jak przyśnie, to po odłożeniu do łóżeczka śmieje się dalej grrrrrrrrrrr 
no nie dam rady. Dziś odpuszczam jej poranną drzemkę, po prawie godzinie nieskutecznego usypiania odłożyłam ją na kocyk i niech bawi się dalej. 

no szlag mnie trafi jak ludzie moga byc kompletnie bez wyobrazni!!!!
najlepiej to zganic wszystko na alergie
przeciez slysze ze to kaszel z oskrzeli a nie astmatyczny
i co mam zrobic??? nie wpuszczac do domu jak pukaja, pytac o zaswiadczenie od lekarza za kazdym razem kiedy przyjda??? aaaaaa!!!!!!!!!