reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Dzisiaj zmierzylam Lukasza i ma 78 cm. Nie wiem ile wazy ale gdzies na oko 9.5kg, moze 10kg w co troche watpie.

reklama
porzeczkas basen super bardzo mi sie podoba:tak:, fajna sprawa dla malucha:tak: oliwcia urocza jak zawsze;-) zazdroszcze wam tej pogody:-( jak widze zdjecia ze wasze dzieciaczki takie porozbierane.....:-( u nas zimno, leje co chwile buuuuu a tu juz czerwiec mamy:eek::shocked2:

Ach dziekujemy:-):-):-) Pogoda niestety sie popsula i zla jestem ale rzeczywiscie byl dlugi weekend i dopisala, dwa dni nad woda bylismy poprostu super a Oliwcia jak zobaczyla wode szal....takk chciala wejsc....
No i stalo sie to co przewidywalam, tylko zostalam z nia sama w domku i noc nie przespana, zabki daja znac o sobie pospala do 24 zjadla pozniej pospala do 3 i musialam ja wziac do siebie do lozka bo zaczal sie placz i takie przypianie po pol godzinki do rana...jestem padnieta...a jeszcze wczoraj siedzialam dlugo bo zrobilam sobie wieczor "pieknosci"(robilam sobie tipsy:-):-):-)) i suma tego wszystkiego spalam moze ze 3 godziny:szok::szok::szok: moze uda mi sie w dzien cos pospac
Milego dzionka:-):-):-)

Ania obudziła się przed szóstą z płaczem, poszłam szykować mleko a ona tak za mną płakała:szok::szok::szok:, M ją posadził, żeby mnie widziała. Wypiła mleko i do 8 pospała. Już wszędzie wchodzi, zaczyna z wyższych półek rzeczy ściągać.:-D:-D:-D. Dzisiaj nawet udało jej się klucz z drzwi wyciągnąć:szok::szok::szok::szok::sorry2::dry::confused::eek:

Cześć dziewczynki :-)
Błażko sam stoi :szok::szok::szok: ale to był dla mnie szok wchodzę do pokoju a on stoi w łóżeczku:happy2:. Potem chciałam go podglądnąć jak się podnosi, ale na razie to tylko jednorazowy wyczyn:tak:. Wkurzyłam się w końcu tym że do żadnego normalnego bagażnika samochodowego mój wózek się nie mieści i zamówiłam spacerówkę , tak wygląda : WÓZEK CONECO ALBATROS PIERRE CARDIN+FOLIA+OKRYCIE (1044540314) - Aukcje internetowe Allegro
niebieski, jak tylko kurier przywiezie , zaraz przetestuję i dam znać :-):-)

Laski dwa dni mnie nie było, a tyle newsów... Wow!!

a hustawke M kupił w carrefour za 16 zl taka zwykła plastkiowa na sznurkach do futryny montowana:tak: Milanowi sie podoba i to najwazniejsze:tak:
Dokładnie o taką nam chodzi. Na razie nie szastamy kasą, bo zrobiło się krucho na miesiąc przed ślubem

Adaś stawia pierwsze kroczki. (...)
A mi udało się znów schudnąć 2 kilo-no i waże tyle co przed ciążą. (...)

Lagajka- myślę,że twojej małej pójdą zęby. Większość dzieci ma 6-7 miesięcy. .
GRATKI dla Adasia i dla Ciebie!! No i z ząbkami miałaś rację - idą dwie dolne jedynki

(...)i zainwestowalam w nocniczek...wiem, ze jeszcze nie kojarzy o co chodzi ale juz dzis ja wysadzilam i zrobila odrazu siczku, a jak pozniej podpatrzylam, ze bedzie robic kupe to pach na nocnik i sukces...kupka zrobiona:cool2::cool2::cool2:
A ja myślę że już trochę kuma o co chodzi, bo inaczej by nie robiła :) wielkie brawa, no i jaka ona śliczna, coraz ładniejsza!!

Już wszędzie wchodzi, zaczyna z wyższych półek rzeczy ściągać.:-D:-D:-D. Dzisiaj nawet udało jej się klucz z drzwi wyciągnąć:szok::szok::szok::szok::sorry2::dry::confused::eek:
Kurcze jak szybko!! No super :) Wielkie gratulacje!

Cześć dziewczynki :-)
Błażko sam stoi :szok::szok::szok: ale to był dla mnie szok wchodzę do pokoju a on stoi w łóżeczku:happy2:.
(...)i zamówiłam spacerówkę , tak wygląda : WÓZEK CONECO ALBATROS PIERRE CARDIN+FOLIA+OKRYCIE (1044540314) - Aukcje internetowe Allegro
niebieski, jak tylko kurier przywiezie , zaraz przetestuję i dam znać :-):-)
Tami nasze dzieciaczki są rówieśnikami prawie co do dnia i rozwijają się podobnie - od wczoraj Mariczka też staje :) Błażko raczkuje?? Wózek fajny, dobrze że ma okrycie to cały rok będzie dobry :) Czekam na info jak się sprawdza bo za jakiś czas i my poszukamy spacerówki, ale mi się maclareny podobają. Szkoda że są takie drogie :(

Marika stoi :)
27052010326.jpg27052010327.jpg27052010324.jpg

Hej:-)
Legajka mój Błażko nie raczkuje i wcale nie ma ochoty nawet próbować, ale mój starszy syn też nie raczkował. Najpierw nauczył się chodzić a dopiero potem raczkował przy zabawie. Mnie też podobają się maclareny, ale nie ten budżet i tak wydałam trochę więcej niż planowałam:szok::szok::szok:, ale cóż :tak::tak::tak:

Hej:-)
Legajka mój Błażko nie raczkuje i wcale nie ma ochoty nawet próbować, ale mój starszy syn też nie raczkował. Najpierw nauczył się chodzić a dopiero potem raczkował przy zabawie. Mnie też podobają się maclareny, ale nie ten budżet i tak wydałam trochę więcej niż planowałam:szok::szok::szok:, ale cóż :tak::tak::tak:
No te maclareny to mi się po nocach śnią, ale też nie dysponujemy wystarczającym budżetem. Ale co sobie pogadam to moje :happy2: K ma już dosyć na wspólnym spacerze jak słyszy kolejny raz: "o patrz maclarenik, jaki fajny, Mariczka właśnie taki by chciała"

reklama
Do góry