Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Brawo dla Mariczki!
czy Wam tez sprawia wielka trudnosc przebrac pieluche lub ubrac dziecko? Juz od dosyc dawna Lukasz strasznie mi sie wywija przy przebieraniu, zawsze mu dawalam zabawke i jakos wytrzymywal tych pare minut az ja skonczylam. Ostatnio to zadne zabawki juz nie pomagaja. Nie ulezy w jednym miejscu ani jednej sekundy. Jak go klade na przebranie pieluchy lub zmiane ubranka, to wielki bunt i krzyk
To samo jest jak maly chodzi trzymajac sie moich palcow. Jak np. chce isc w strone kabli i ja go nakierowuje w inna strone, to tez jest wielka tragedia
ach, szybko dorastaja dzieci. Juz wiedza jak pokazac niezadowolenie!!!!

Boże Mariczka idzie jak burza, a mi się dziwią jak mówię, że Ania niedługo pójdzie

;-)Normalnie Mariczka jest Swietna....jak obejrzalam to w szoku bylam...a moja Panienka nawet raczkowac jeszcze nie zaczela:--
-(
Ja znow caly tydzien sama z Oliwia jestem tak wykonczona, ze szok...Oliwa nawet na krok mnie nie odstepuje, jak ide do lazienki i zamkne drzwi to stoi w chodziku pod drzwiami i placze a jak dzis naczynia zmywalam to stala kolo mnie i trzymala mnie za nogawke...nie wiem czemu tak, zawsze potrafila sie sama zajac zabawa a teraz tylko mama....oj te dzieciaki:-):-):-)
czasem jest to wkurzające
ale całe szczescie to tylko czasem sie zdarza
takie cuda wianki wyprawiam i tempie expresowym ze chyba szybciej sie juz nie da
a juz nie wspomne jak zacznie uciekac
wtedy to mamy cyrki

tyle radosci :-):-):-)