Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i domyslam sie od czego mogly byc... Umylam podlogi w domu i jak tylko wyschly posadzilam Mala w samej pieluszce a na drugi dzien juz miala krostki...widocznie plyn do mycia podlog jej podraznil skore bo krostki miala w tych miejscach gdzie sie skora stykala z podloga jak probowala raczkowac

ale ze mnie detektyw co?!

. W ogóle coraz więcej słów umie po nas powtórzyć, normalnie jestem dumna jak pawica

Najważniejsze, że przeszło i znalazłaś winowajcę:-)
Zapomniałam Wam napisać, jak mnie Ania wczoraj rozczuliła. Obudziła się po południu i mówię do niej: Gdzie Twój misio??? a ona odwróciła się do swojego pluszaka i pokazała paluszkiem. No to mówię do niej: A lubisz misia, ona go przytuliła i pocałowała w pyszczek. W ogóle coraz więcej słów umie po nas powtórzyć, normalnie jestem dumna jak pawica
![]()

kapiele w misce na podwórzu, chodzenie opanował do perfekcji dzieki pieskom, które namietnie gonił

no bajka!!!!! taki byl szczesliwy a tu powrót do monotonni:-( na dodatek pogoda sie popsuła:-( i juz siedzimy caly dzien w domku:-( wrzucam pare fotek;-)

ciekawe kiedy Błażko zacznie biegać. Cały czas czekamy na pierwszego ząbka i nic :-