Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
baaaardzo długo mnie nie było u Was i postanowiłam się znów wkręcić
, chociaż ostatnio odkryłam ze to słowo dźwiękonaśladowcze, często go używa przy zabawie;-) np gdy cosik naprawia;-) Zrobił się smoczkowy i to nawet bardzo smoczkowy, kiedyś wystarczył mu tylko do zasypiania i nawet nie wiem kiedy tak się do niego przyzwyczaił. Jak zabieram to takie histerie odchodza, że nie mam serca i się poddaje:-( trzeba bedzie cos z tym zrobic:-(

witajFresh witaj z powrotem:-):-):-)
Zastanawiałam się, co tam u Was
Na smoka nic nie doradzę, bo my się pozbyliśmy dwa tygodnie temu. Nie wydaje mi się, żeby mały mało ważył, to ładna waga, moja nawet 10 kg nie waży
pewnie Anulka nie potrzebowała go aż tak jak teraz Milan
nie wiem czy nie zastosuje jakiejś drastycznej metody:-( może cytryna??? musze mu jakoś go obrzydzić.
(no może oprócz mojego brzucha), ale jak patrze na inne dzieciaki a potem na te chudziutkie nóżki Milana.......
Milanowi już jakiś czas nie gotuję osobno, je to samo co my
szczerze, nie zwracam uwagi czym przyprawiam obiady
zawsze trochę tej soli czy pieprzu dodam, no bo ileż można jeść jałowe posiłki???
siedze w domu, ale niebawem trzeba będzie odciąć pępowinę:-( Finansowo tez nie ciekawie:-( jeszcze dodatkowo staramy się o kredyt na mieszkanie, bo do kwietnia obowiązuje "rodzina na swoim" z dopłatą państwa, a później to już tylko gorzej:-( więc szkoda było by nie skorzystać. A tu cały czas problemy, same kłody pod nogami..... Musimy jeszcze jakos ten rok przebiedowac, później Milan do przedszkola a ja do pracy. O drugim dziecku nie mam co myslec, bo jestem bezrobotna i wrazie czego żadnych pieniedzy nie otrzymam a bede uwiazana kolejne lata w domu:-(Zazdroszczę...... U nas nie ma szans:-Ania tez je to, co my już od dawna i bardzo to lubi, zjada chętniej, wiadomo jakichś bardzo tłustych rzeczy czy bigosu bym nie dała:-)
Fresh my Ani powiedzieliśmy, że jest duża i już nie potrzebuje momo, nie dostała do spania i zapomniała, czasem coś wspomni, ale mówimy, że jest duża i pomaga. A waga dopiero teraz jest na 10 centylu a tak to zawsze 3 i chudzinka jest, ale taka jej uroda
Także Wam gratuluje!!!!!