Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja się w sumie ciesze .. bo im później do tv tym lepiej;-)Tez melduje sie poszłusznie;-)
I na wstepie musze sie pochwalić:-) Prawdopodobnie kupimy mieszkanie na tym samym osiedlu co teraz mieszkamy, malo tego blok obok!!!!! WOW!!!! dziewczynki trzymajcie kciuki zeby sie udało;-) tak sie cieszę!!!!
A poza tym Milan dalej zasmarkany chodzi:-( juz nie wiem jak walczyc z tym katarema i najwazniejsze mamy kolejnego zęba!!! górna trójka!!! jeszcze dwa i koniec!!!
Bo 5 chyba pozniej wychodza???
a czemu zmienialiscie mieszkanie? to jest wieksze? no bo napewno nie w lepszej okolicy bo okolica ta sama:-)
piękna;-) dawno jej nie pokazywałaś i chyba do ciebie podobna bardzo nie???
ale juz blizej finalizacji jak dalej oby wszystko tylko poszło po naszej mysli
wiecie ze kompetnie nie byłam tego swiadoma??? wydawało by sie ze jak gerber czy hipp to spokojnie mozna podawac, a tu kicha!!!!! taka nagonka zeby ograniczac dzieciom napoje słodzone typu coca-cola itp a herbatki dzieciece????
a teraz jak Milan 1,5 roku na slodkich herbatach to juz sie nie chce chwycic zadnego rumianku, wody itp