Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bede musiala cos wymyslec
mogli napisac ze nie na wszystkie futryny pasuje

:-):-):-):-):-) Moj grubanio

Cześć dziewczynki! Straszna cisza na naszym forum,chyba każda niunią swoją zjęta:-) Ja mam dziasij mąża w domu,tak więc mam w końcu troszeczkę więcej czasu dla siebiedzien doberek!!:-)
Ja wlasnie wrocilam z Dublina bo bylam Kacperkowi zalatwiac paszport. Zmeczona jestem jak nigdy! Jednak taka podroz to meczy (ok. 200 km w jedna strone).
No a u lekarza to moj Szanowny Pan Kacper wazy 6300 majac 8 tyg i 1 dzien:-):-):-):-):-) Moj grubanio
fresh83
wejdz w : forum-testy (na samym dole to jest)- i tam masz watek "jak wstawic suwaczek w profilu+ testy". Tam masz wszystko opisame co i jak. Ja robilam wedlug tego i mi sie udalo:-)
A co do szczepionki to ja ide za tydzien na pierwsza i zobaczymy czy moj facet bedzie taki dzielny:-) jak on zacznie plakac to ja chyba tez z zalu, ze go to boli:-(
Aaniaa co do szczepienia maluszka to pierwsza zawsze najgorsza!!!Aż sie łezka zakręci gdy widzisz jak wbijają igłę w tak delikatną skórkę twojego maleństwa.Ale to w końcu dla jego dobra
Najważniejsze aby nie gorączkował długo później,bo mój Dominik to po ost.czyli jak miał 6mies. przez 3 doby jak tylko lekarstwo przestało działać non stop miał 39-39,5 stopni gorączki.Już od zmysłów odchodziłam,strasznie się omęczyło moje biedactwo,ale to podobno normalne
A wogóle to chciałam zapytać jak długo na zielonej wyspie już jesteś?fresh83 sorry,ze tak na wstępie cię strasze,ale jeśli chodzi o ten skoczek to wcale nie jest dobre na nóżkiach no i sie zdenerwowalam dzis troche bo kupilam skoczka SKOCZEK ++ HUŚTAWKA ++ TYGRYSEK ++ NOWOŚĆ (865163501) - Aukcje internetowe Allegro sie okazalo ze nie moge zamontowac do futrynybede musiala cos wymyslec
mogli napisac ze nie na wszystkie futryny pasuje
![]()
Może ja troche przewrażliwiona jestem,bo mój mały miał dysplazje bioderek i przez 12 tyg.musiał nosić usztywniacz na nogach.W każdym bądź razie także posiadaliśmy coś takiego(prezent od chrzesnej:-))i pytałam lekarza czy może z tego korzystać.Powiedział,ze to raczej rozwojowi nóżek nie służy,tak więc wogóle tego nie używałam.Szkoda,żeby twoje maleństwo cos nie tak później z nóżkami miało
To tylko moja opinia,zrobisz jak uważach;-) Pozdrawiam