reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

witam wszystkie nowe i stare mamy:-)
asienka_r gratuluje cierpliwosci!!!!!
scarlet zycze wytrwalosci i trzymam kciukasy za ciebie i dzieci wracajcie szybciutko do zdrowia:tak:, ale ci sie zwalilo wszystko na raz na glowe, ale twarda z ciebie babka dasz sobie rade;-)
aaniaa az sie nie chce wierzyc w to co piszesz:szok: co to jest??? takie traktowanie pacjentow??? gorzej niz w PL a myslalam ze nie moze byc juz gorzej:confused:
honda tak sie balas powrotu do pracy a chlopaki niezle daja sobie rade tylko tak dalej:tak:, kurcze mnie tez to czeka co prawda za pol roku dopiero albo juz bo same wiecie jak czas leci przy tych naszych pociechach a tez sie boje:-(ale poki co nie mysle o tym;-)
dyta13 fajna fotka:-D:-D:-D twoje te kocieta???:-)
rubi jak przeprowadzka??? w toku??? chyba tak bo dawno cie nie było u nas;-)

U nas wszystko w porzadku mamy drugiego zabka !!!:szok: :-) Ostatnio siedzimy w domu bo mrozy brrr -10 st i czekamy na wiosne:-pmoze sie doczekamy........

reklama
u mnie tydzien w pracy juz zlecial,nic tam sie nie zmienilo... oby czas szybko plynal,skoncze kurs w collegu i zabiore sie za szukanie lepszej pracy,jako nauczycielka i logopeda z zawodu tu jest mi potrzebny dodatkowy kurs ich kurs heheh. ,zeby moc pracowac z dziecmi,ale sie nie poddam i dopne swego!!!
scarlet... duzo ciepla i zdrowia dla was!!!
rubi odwiedz nas! brakuje nam foachowego spojrzenia!!!fresh... ale Ty masz dobrze..jeszcze 5 miesiecy na wolnym,oj jak ja bym chciala jeszcze w domu pobyc z synkiem:-(
ciepluchy usciski,ja uciekam spac,jutro mam wolne wiec pospie z malym troche dluzej hehe

Cały czas się ciągnie jedna choroba :( Oluś ma powikłania :(
Chyba się dwa wirusy na siebie nałożyły i jeszcze przyplątała bakteria :(

Zuzi się pogorszyło, płacze bardzo a Oluś oprócz zapalenia gardła, spojówek ma takze zapalenie ucha i dostał antybiotyk.
Zuzi nie jest łatwo podać cokolwiek a czyszczenie noska to koszmar. Straszna agresja w nią wtedy wstępuje i bije normalnie pięściami, łapie za fride i wyrywa ją, odpycha mnie rączkami, wije sie na wszystkie strony, odgina do tyłu... koszmar.

Witaj i bardzo się ciesze.
Moja starsza córka też urodziła się 4 czerwca, tylko 5 lat wcześniej :tak:.
Scarlet dasz rade,zycze wytrwałosci i maluchom szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!

scarlet trzymaj sie ....silna mama jest w stanie pomoc dzieciom!!!bedzie dobrze,dzieciaczki radza sobie z wirusami .... sciskamy serdecznie.
a co reszta forumowiczek robi? my sie bawimy w sypialni,odpoczywamy,juz po sniadanku

reklama
Witamy sie z rana!!:-)
A my posprzatalismy i zasiedlismy na BB. Kacper drzemie wiec spokojnie moge zasiasc przed laptopa.:tak:
Zuzia ma zapalenie oskrzeli i dostała antybiotyk a wszystkie dzieci mają zapalenie spojówek :(
Wspolczuje. Wiem co to znaczy choroba dziecka ale ty masz x3. 3-mam za ciebie kciuki i zycze powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia dzieciaczkow:tak:

A u nas- odpukac- juz 22 godziny bez wymiotow:-) Wczesniejszy rekord to 16.:-D Wiec moze juz sie polepszylo na dobre:-):-):-):-):-) jestem taka happy:happy:
No ale nie chwalny dnia przed zachodem slonca:confused:

Do góry