Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
boje sie ze nie przybiera odpowiednio bo taki chudziutki mi sie wydaje na tle innych dzieci, ale jest dlugi wiec moze to mi sie tylko wydaje;-). Faktycznie cichutko tutaj....
:-)

u nas dokladnie tak samo z tym spaniem normalnie drzemki trwaly godz a ostatnio 20 min i to wszytskoNo to i ja dołanczam sie do tej kawki,tylko ze ja nie lubie pic sama,dziewczyny dołaczcie sie:-)Moja maruda usneła,ale pewnie za pare minut wstanie bo ostatnio ucina sobie paro minutowe drzemki.U nas zimnica,w nocy było -30brrry.
i marudzi strasznie marudzi....... my to nie mamy ostatnio zadnego kontaktu z ludzmi z poza naszego domu;-) ale przyjdzie wiosna i wszystko nadrobimyja se zaparzylam melise
osttanio bardzo nerwowa jestem
no u mnie to tez napewno bylo zimno w nocy bo na dole okna mialam lod
a mi sie tak marzy spacer,wogule wiosne chce
a powiedzcie mi jak wasze dzieciaczki reaguja na inne dzieci?
ciekawi mnie to bo moj patrzy wielkimi oczami a jak te drugie dziecko krzyknie czy cos podobnego to placze,
troche mnie to martwi bo jednak za malo ma tego kontaktu z rowiesnikami,
w parku;-). Jedyny kontakt z dziecmi milan mial w przychodni jak byl chory, ale za bardzo go to nie interesowalo wtedy
;-)

Mój Dawidek ma starsza siostre wiec nauczony jest do dzieci ale sasiadka za płotu jest siostra mojego meza,ma ona 4 letniego synka(strasznie rozbestwiony)i jak tylko przychodziła z nim do mnie to Dawidek płakał bo tamten albo krzyknał,albo z ninacka do niego podszedł.Teraz juz sie przyzwyczaił (bo syn mojej szfagierki przesiaduje całe dnie u nas:-(a ja juz mam wiecej niz dosc!!!Wiec mysle Marzenko ze i twoja dzidzia pomału sie przyzwyczai do dzieci.ja se zaparzylam melise
osttanio bardzo nerwowa jestem
no u mnie to tez napewno bylo zimno w nocy bo na dole okna mialam lod
a mi sie tak marzy spacer,wogule wiosne chce
a powiedzcie mi jak wasze dzieciaczki reaguja na inne dzieci?
ciekawi mnie to bo moj patrzy wielkimi oczami a jak te drugie dziecko krzyknie czy cos podobnego to placze,
troche mnie to martwi bo jednak za malo ma tego kontaktu z rowiesnikami,

i mial wyjechac na poligon na 2 tyg dla mnie udreka bo co ja bede robic ale jednak nie jedzie i bedzie mial kurs angielskiego,godz pracy super
;-):-) chetnie poogladamy;-) a sklamalam
mamy sasiadow i oni maja corke 4 letnia ale...... diabel wcielony
przysiegam!!! czesto nas odwiedzaja z corka takze milan ma kontakt z dziecmi!!! mala jest okropna zazdrosnica i caly czas robi na zlosc milanowi jak nikt nie patrzy
znaczy sie ja zawsze mam oko na nich i masakra
szarpie go za reke skacze po lozku gdy maly jest w poblizu aaaaaaaaaa brak slow
rodzice oczywiscie zadnego zainteresowania ja juz pare razy interweniowalam i az glupio zwracac nie swojemu dziecku uwage ale co???
ma skakac szatan mi po dziecku???