• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

tak od miesiaca mam, wczesniej to budzila mi sie z 2 razy w nocy ale lekarz mi powiedzial ze moge zwiekszyc jej mleko bo jadla 150 i po tym wlasnie zaczela mi przesypiac cale nocki :-) a teraz doszly zupki z marchewki i ziemniaczka wiec zajada sie tez tym :-) deserkow tylko nie chce jesc, ale moze za wczesnie na to jeszcze...

reklama
moja mala jest na piersi jeszcze , jak narazie mam pokar a czasem nawet ja zalewam, wiec chyba glodna nie jest.:confused:.a poza ty tez juz je obiadki i deserki i wszystko bardzo chetnie. a w nocy budzi, pocyca chwile i spi dalej.

my wstawalismy na cycu co 2 godzinki,ale jak butle przeszlismy i stale jedzonko czyli tak po 6 miesiacu to Macius zaczal spac tak od 22 do 9-10 rano!!!

Pisałam wam że lekarka do mnie, że już dawno Zuzia powinna jeść zupki, bo ona gabarytowo jak roczne dziecko i jej na pewno nie wystarcza? No kurcze wszyscy mówią, że dokarmiać dopiero po 6 miesiącu a ta inaczej. Może fakt, że jak dziecko duże to trzeba wcześniej. Zuzia nie jest zachwycona jabłuszkiem jak na razie. Może coś innego jej podejdzie?
Idę kąpać małą i starszą do łózka wpakować, bo młody już padł :-)

Pisałam wam że lekarka do mnie, że już dawno Zuzia powinna jeść zupki, bo ona gabarytowo jak roczne dziecko i jej na pewno nie wystarcza? No kurcze wszyscy mówią, że dokarmiać dopiero po 6 miesiącu a ta inaczej. Może fakt, że jak dziecko duże to trzeba wcześniej. Zuzia nie jest zachwycona jabłuszkiem jak na razie. Może coś innego jej podejdzie?
Idę kąpać małą i starszą do łózka wpakować, bo młody już padł :-)

no nie wiem na jakiej to jest zasadzie, bo moja lekarka tez zdziwiona byla ze nie wprowadzalam nowych posilkow po 4 miesiacu z tym ze Milan jest chudzinka, nie jest kluska:no: czyli chyba co region to inaczej mowia :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry