• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

niuskaa sliczna twoja córeczka!!!
zazdroszcze tych przespanych nocek:tak:;-)

My jutro na badania, w środe szczepienie (wreszcie sie dowiem ile wazy moj szkrab):tak:a teraz idziemy sie kapac!!!Chwalilam sie juz ze w duzej wannie sie kapiemy!!!???:tak:;-)

reklama
mi sie wydaje ze co lekarz to ma inne poglady na temat wprowadzania pokarmow u niemowlakow , tak samo jest z mlekiem krowim jedni zalecaja a inni wrecz mowia ze to trucizna dla dziecka.

niuskaa sliczna twoja córeczka!!!
zazdroszcze tych przespanych nocek:tak:;-)

My jutro na badania, w środe szczepienie (wreszcie sie dowiem ile wazy moj szkrab):tak:a teraz idziemy sie kapac!!!Chwalilam sie juz ze w duzej wannie sie kapiemy!!!???:tak:;-)

Super! My to już od dawna, bo mi się mój pulpecik w wanience nie mieścił :baffled:

my caly czas pierzemy w proszku dla niemowlat i dlugo bedziemy ze wzgledu na atopie mojego synka,wole nie ryzykowac niepotrzebnego podraznienia skory . a zreszta uwazam ze to higieniczniejsze niz te proszki dla nas,ja dodatkowo stosuje plyn do plukania tej samej firmy i wlaczam podwojne plukanie.i jest dobrze.
my juz od miesiaca tez kapiemy sie w wielkiej wannie,Macius ma specjalne siedzonka,by mogl sie pobawic w wodzie bezpiecznie.... bardzo mu to odpowiada,zwlaszcza ze wtedy gdy w nim siedzi moze miec naprawde duzo wody,a to jeszcze bardziej mu odpowiada:-D
moj kochany nadal spi...hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry