• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Czesc Dziewczyny! Witam was niedzielnie :) u mnie od wczoraj jest slonecznie i 5-7 stopni na dworze. Po prostu wiosna w porownaniu do tych minus dziesieciostopniowych mrozow! ja nadrabialam zaleglosci w szkole. Dzisiaj bede musiala konczyc moja kolejna prace :(
Od wczoraj moj syneczek nie jest juz na cycusiu.....musialam sie poddac, po prostu za malo mleka. dzielnie pije mleko modyfikowane. Postanowilam wciaz pompowac 3 razy dziennie - zawsze bedzie mial troszeczke mojego mleka. no ale zobaczymy jak to dlugo potrwa.
Zycze milej niedzieli!

reklama
Witam.

Zuzia mi się wczoraj uderzyła o kant szafy. Zostwiłam ją na środku pokoju a ona odwróciła się o 180 stopni i podpełzła do szafy i potem nie wiadomo dleczego przewróciła się z brzuszka na plecki i uderzyła główką o kant szafy. Może straciła równowage? Płakała bardzo :-( Już dzisiaj nie ma śladu.

Sorry, że tak rzadko pisze, ale nie mam czasu i jeszcze się źle czuje. Mam straszne bóle głowy ze skokami ciśnienia.

ooo biedna Zuzia. Moj tez plakal jak kilka razy sie przekrecil z brzucha na plecy. Raz byl za blisko stolika a drugi raz po prostu zapomnial zeby byc ostroznym i bezwladnie mu ta glowa spadla na podloge.

Pochwale się kolażem, jaki zrobiłam dla mojego synka:

olo3.jpg

witam :)
och scarlet tak to juz bedzie ciagle beda nam uciekac te nasze smyki teraz nie ma szans spuscic z oka choc na chwile:tak: Milan ostatnio ma ogromna ochote na kwiatka i co sie odwroce on juz przy doniczce z raczka w ziemi, albo przy meblach:tak: o i uderzyl sie nie raz:-( oczywiscie ja w szoku i panika a moje dziecie zdziwione:eek: co sie stalo;-) Raz sie porzadnie uderzyl o fotel az mial czerwony slad :-( tylko ze wtedy nie zdziwil sie tylko rozryczal:-(

kolaz baaardzo ladny i sliczniutki ten twoj synus nie mozna sie napatrzec;-):tak: przystojniacha!!!! bedzie wyrywal dziewczyny:-)

scarlet - slicznie.

fresh83 - dzieci juz tak maja. Oliwka nie płacze do póki nikt nie reaguje jak tylko ktoś po upadku chce ja pocieszac to od razu płacz a tak to otrzepie się i dalej szaleje

witam :)
och scarlet tak to juz bedzie ciagle beda nam uciekac te nasze smyki teraz nie ma szans spuscic z oka choc na chwile:tak: Milan ostatnio ma ogromna ochote na kwiatka i co sie odwroce on juz przy doniczce z raczka w ziemi, albo przy meblach:tak: o i uderzyl sie nie raz:-( oczywiscie ja w szoku i panika a moje dziecie zdziwione:eek: co sie stalo;-) Raz sie porzadnie uderzyl o fotel az mial czerwony slad :-( tylko ze wtedy nie zdziwil sie tylko rozryczal:-(

kolaz baaardzo ladny i sliczniutki ten twoj synus nie mozna sie napatrzec;-):tak: przystojniacha!!!! bedzie wyrywal dziewczyny:-)

Ależ on już wyrywa dziewczyny. W przedszkolu jedna dziewczynka na jego widok cieszy się bardzo i chce go całować, tylko że on ucieka :)

czesc dziewczyny
a u nas nieciekawie... od 4 dni mala ma 37.8 temperatury i marudzi.dodatkowo nierobila kupy juz 10 dni, nie pomaga ani czopek glicerynowy ani termomet w dupcie... masakra. bylysmy dzis u lekarza i stwierdzila ze stan podgoraczkowy to dlatego ze mala ma zaczerwienione gardlo. a na kupe przepisala czopki glicerynowe chociaz jej mowilam ze nie pomagaja. do dupy sa irlandzcy lekarze... a mala co cierpiala tak cierpi tyle ze ja wydalam na ta marna porade 80 euro. jak ja chce juz do polski

reklama
Cześć
U nas dzisiaj masakra, Błażko nie chce jeść pręży się i wygina, pociągnie 3 łyki z butelki i wrzask a widać że dalej głodny, nie wiem co mu jest :-(:-(:-(:-(, może macie jakieś pomysły już próbowałam noszenia, bujania, kładzenia i chyba wszystkiego co mi przyszło na myśl, co prawda nie zrobił dzisiaj kupki, ale wczoraj wieczorem to taką zrobił, że miał ją wszędzie, nawet pod pachami :szok::szok::szok:. Chyba to nie przez ten brak kupki przez 1 dzień, dałam mu z desperacji 2 łyżeczki startego jabłka i mam nadzieję, że zrobi kupkę, ale to chyba nie to:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry