Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i trzeba poświęcić mu jednak troche więcej czasu
Reasumujac. Taka chusta jest bardzo dobrym wynalazkiem dla matek, ktore urodzily gdzies w okolicach poczatku roku i na wiosne-lato fajnie. A tak jak ja urodzilam w sierpniu i nie ma sie co oszukiwac najlepiej ok 3 m-ca (pewniejsze trzymanie główki, dluzszy czas kangurowania itp) mozna zaczac uzywac owej chusty;-). tak jak mowisz rubi w zimie strach a na wiosne chyba bedzie juz ciezko
. A szkoda....
Nie numer całkiem przypadkowy:-)mój rocznik to 85Ada moim zdaniem 4 mies to nie jest az tak krotko i nie ma co sie zadreczac.
A o diecie bezmlecznej duzo sie naczylalam i wiem ze to jest jazda bez trzymanki. Nawet jak w zupie jest troche smietany to juz nie mozna, jak w ciastkach kwas mlekowy to tez nie mozna.masakra jakas.
Ada a numer przy twoim imieniu to rok urodzin????![]()
Spróbuj przeciez nic nie tracisz.Ja jak karmiłam piersia tez mały budził mnie co dwie godziny,a gdy pierwszy raz dałam mu butle na noc(znajoma poradziła mi abym dosypała troche kaszki smakowej)Dawid obudził sie dopiero po 6 godzinachkurcze a ja zastanawiam sie czy nie dawac butli na noc.... nasze pobudki mnie wykanczaja co 2 godz w nocy trzeba wstawac a potem w dzien sie zajmowac maluszkiem, ugotowac, posprzatac jak robot. I gdzie te "baterie" mam ladowac![]()
Rano czułam sie jak nowo narodzona,bo ja juz jeste podwujna mama,wiec czasem nie wiem gdzie rece włozyc,a zmeczenie dawało mi sie we znaki...No to masz sie fajnie,moja dzidzia nie ma jeszcze ani jednego zabka,a ostatnio niezle marudzi...u nas tez zeby ida... wyszla prawa gorna jedynka, druga juz tez widac no i lewa dwojeczka gorna sie przebila wczoraj.razem z dwiema juz duzymi dolnymi jedynkami mamy 5 zabkow.maly nie jest jakos szczegolnie marudny. przechodzi to spokojnie.