• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

można dołączyć?

jestem mamą Amelki z listopada 2009 :-)
Amelka urodziła się 44cm długa i 3420kg , za tydzien konczy 4 miesiące... obecnie jestesmy na etapie ząbkowania i od wczoraj zaczełyśmy nowe lepsze papu a mianowicie marcheweczka :-) małej sie spodobało i teraz jak widzi że ktoś je to dostaje trzęsiawki jakiejs i zaczyna płakać póki ktoś jej tego nei pokaże :-) dzisiaj musiałam podzielić sie chlebkiem oczywiscie Amelka go nie zjadła bo jest zamała ale do rączki musiała wziąść i polizac ... ;-)

reklama
witam nowa mame:-). widze ze tez wczesnie zaczelas podawac pokarmy stale...my Iwonke zaczelismy karmic marchewka jak skonczyla 4 miesiace. moja mala marchewki nie lubi i pluje nia ale za to wszystko inne wciaga jak odkurzacz.

Super!
A ja byłam przed chwilą u lekarza i mam nadciśnienie, dostałam skierowanie na dużo badać i skierowanie do kardiologa na cito :szok:

Zuzia płacze, bo jej się drugi ząbek wyżyna.

Od trzech dni nie robiła mi kupki i wczoraj wieczorem dałam jej wody przegotowanej i zadziałało. W nocy zrobiła kupala, rano wielką bombe i teraz znowu, tylko strasznie śmierdzącą, aż trzeba mieszkanie wietrzyć.

Skarlet, a masz jakies podejrzenia dlaczego masz wysokie cisnienie?

Ania też za marchewką nie przepada, ale za to ziemniaczki uwielbia i banany:-). Ważyłyśmy się dzisiaj. Waży 5610, czyli mieścimy się w normach:-)

to Aniusia to taka raczej kruszynka:-) a ile ma wzrostu wiesz?
a my idziemy jutro znowu do lekarza.. ten antybiotyk ktory jej lekarz przepisaw w poniedzialek nie pomaga , powiedzialabym nawet ze sie pogardza. mala teraz zaczela kaszlec dosc mocno a dzis zobaczylam ze pojawil sie nawet i katar. lekarze w irlandii to jednak porazka

to Aniusia to taka raczej kruszynka:-) a ile ma wzrostu wiesz?
a my idziemy jutro znowu do lekarza.. ten antybiotyk ktory jej lekarz przepisaw w poniedzialek nie pomaga , powiedzialabym nawet ze sie pogardza. mala teraz zaczela kaszlec dosc mocno a dzis zobaczylam ze pojawil sie nawet i katar. lekarze w irlandii to jednak porazka

jakieś 65 cm:-), a urodziła się 50 cm, więc nie jest źle:-). Zdecydowanie lekarze to porażka.

reklama
Iwonka jest z 15 wrzesnia, tylko sowaczek nam sie cos przesowac niechce. a Ania z ktorego jest pazdziernika? Iwonka powoli bierze sie juz do siadania , ale jak na razie buja sie jeszcze na boki i denerwuje sie ze musi lezec :-). nawet nie zauwazymu a zaczna nam raczkowac:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry