• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

dziewczyny a w jakim odstepie wprowadzałyście nowe smaki? jak wczoraj dałam jej marchewke to co dac nastepne bo jakos zdecydowac sie nie moge owoc czy warzywko i kiedy? doradzcie cos :-)

wasze niunie o miesiąc starsze od Amelki :-D ani sie obejze a moja będzie w wieku waszych dziewczyn :-) powiem wam że moja leżec tez nie lubi, głowe podnosi jak szalona jak leży to ciągle brzuszki robi ...

reklama
Iwonka jest z 15 wrzesnia, tylko sowaczek nam sie cos przesowac niechce. a Ania z ktorego jest pazdziernika? Iwonka powoli bierze sie juz do siadania , ale jak na razie buja sie jeszcze na boki i denerwuje sie ze musi lezec :-). nawet nie zauwazymu a zaczna nam raczkowac:-)
Ania jest z 29 września:-), miała być pażdziernikowa, ale chciała troszkę wcześniej do mamy i taty:-)

Marzena może ziemniaczek za jakieś dwa dni lub jabłuszko

Marzena może ziemniaczek za jakieś dwa dni lub jabłuszko

a ile Twoja mała zjadała, bo naszej udało sie wczoraj zaledwie dwie łyżeczki:-) reszta poleciała na boki ... i powiedz mi jeszcze przechylałaś łyżeczke jak dawałaś do buzi czy czekałaś aż mała sama sobie zsunie z łyżeczki bo wyczytałam na necie że nie można przechylać tylko dziecko samo musi zsunąć :-)

ja mysle tak jak Asienka tez bym podala teraz jablko albo ziemniaczka. mi na poczatku Iwonka zjadala dwie lyzeczki a teraz po miesiacy zjada pol sloiczna na obiad i na podwieczorek malego danonka albo kawalek banana.ja jak daje mojej malej jesc to zsuwam jej o podniebienie jedzenie, ale nie duzo tak na samym czubeczku lyzeczki jej nakladam.

a ile Twoja mała zjadała, bo naszej udało sie wczoraj zaledwie dwie łyżeczki:-) reszta poleciała na boki ... i powiedz mi jeszcze przechylałaś łyżeczke jak dawałaś do buzi czy czekałaś aż mała sama sobie zsunie z łyżeczki bo wyczytałam na necie że nie można przechylać tylko dziecko samo musi zsunąć :-)
Na początek wystarczą te dwie łyżeczki, ja jej daję tylko na koniuszku, żeby łatwiej złapała. Teraz to ona wcina nawet całego małego banana:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry