• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Witajcie
Widzę że są nowe osoby czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta.
Ja ostatnio nie mam na nic czasu mam sporo problemów z którymy muszę się uporać.
A teraz jeszcze dzieciaki chore i mnie też zaraziły.
Moja Maja oprócz mleczka z kaszką ryżową zjada raz dziennie słoiczek zupki dzisiaj dałam pierwszy raz z mięskiem zupkie.

dziewczyny w mojej trzyosobowej rodzinie dzis swieto -Iwonka zrobila kupe... pelna radosc:-)

gratulacje :laugh2::laugh2::laugh2:

jastina zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków i głowa do góry napewo ze wszystkimi problemami się uporasz :-)

my dzisiaj jemy jabłuszko tak jak radziłyście ... ale daje jej jeszcze ze słoiczka :-) pozniej jak powprowadzam jej pojedyncze składniki to może samemu zacząc zupki robic ? chociaz nie jest przekonana bo te marketowe warzywa to moim zdaniem nic nie warte ... ale ze słoiczków mam mały wybór ... a u was jak to wyglądało na początku? a i jak podałyście ziemniaczka rozrobionego z masełkiem?? :-)

Witajcie
Widzę że są nowe osoby czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta.
Ja ostatnio nie mam na nic czasu mam sporo problemów z którymy muszę się uporać.
A teraz jeszcze dzieciaki chore i mnie też zaraziły.
Moja Maja oprócz mleczka z kaszką ryżową zjada raz dziennie słoiczek zupki dzisiaj dałam pierwszy raz z mięskiem zupkie.

Ja też mam zakupione słoiczki z mięskiem, ale jeszcze nie dałam. Planuje w najbliższym czasie.

g

my dzisiaj jemy jabłuszko tak jak radziłyście ... ale daje jej jeszcze ze słoiczka :-) pozniej jak powprowadzam jej pojedyncze składniki to może samemu zacząc zupki robic ? chociaz nie jest przekonana bo te marketowe warzywa to moim zdaniem nic nie warte ... ale ze słoiczków mam mały wybór ... a u was jak to wyglądało na początku? a i jak podałyście ziemniaczka rozrobionego z masełkiem?? :-)

Ja bez masełka, ale można z odrobiną mleka kobiecego lub tej wody, w której się gotował

ja jak narazie awalam malej suche ale z tego co wiem mozna dawac z odrobina prawdziwego masla. a co do biadku z mieskiem ja dzis kupie taki od 4 miesiaca i sprobuje podac malej... zobaczymy co z tego wyjdzie

zastanawialam tez nad wsadzeniem malej do spacerowki ale chyba jeszcze za wczesnie bo mala nie siedzi jeszcze stabilnie co prawda ma pieciopunktowe pasy ktore by ja przytrzymaly ale chyba nie ma co sie spieszyc

A nie masz takiej rozkładanej na płasko??? Ania już jeździ w spacerówce, bo inaczej był krzyk, że nic nie widzi. No ale ona już raczej stabilna jest, chociaż nie siedzi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry