reklama
Jesli ktos tu jeszcze kiedys zajrzy, to ja bede niedlugo mieszkac w Pruszkowie i chetnie poznam mamusie z BB, bo ja tam zasadniczo nikogo nie znam. Bedziemy mieszkac na osiedlu budujacym sie na Polach Parzniewskich, juz od grudnia lub stycznia!
Moje GG: 1773941
Moje GG: 1773941
Witaj Skarbus! Sliczna ta twoja dziewczynka, zwłaszcza na tej fotce jako króliczek, po prostu słodka
. Ja mieszkam przy wkd, od ponad 2 lat w Pruszkowie, tak naprawdę dobrze nie znam tego miasteczka, ale jakbyś miała jakieś pytanka gdzie do pediatry, jakieś fajne sklepy to się polecam
. Pozdrawiam cieplutko!
Przepadlam na dosc dlugo ale od jakiegos czasu startuje i od nowa zaprzyjazniam sie z netem
Teraz jestem mama juz nie miesiecznej a 10 miesiecznej Marynki, nadal mieszkam w Pruszkowie i mam nadzieje, ze jeszcze ktos tu zaglada!
reklama
hej, A moze znacie jakies fajne miejsca gdzie mozna chodzic z dzieckiem, np razem ćwiczyć. Jeśli nie ma takiego miejsca w Pruszkowie, to może jest w Warszawie. Moja cora ma juz prawie 3 lata i chetnie spedzalabym czas razem z nia, ale tak, zeby jednoczesnie robic cos dobrego dla ciała i ducha;-)
Czekam na informacje, pozdrowiam W.
Czekam na informacje, pozdrowiam W.