reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Ullana nie wiem co napisac, mowisz zeby nic, ale nie umiem..ja przezywam a co dopiero Ty... bardzo mocno przytulam :*

Aldo super, ze IiM napisala! niech juz wraca, zdaje relacje i pokazuje Denizka:!

Rysia trzymam kciuki zeby to bylo nic!!

reklama
Nikola sliczny brzuszek :-)

Ja obiecuje i obiecuje ze wstawie zdjecie mojego brzuszka i jakos sie nie moge zebrac:/ i jeszcze w remoncie aparat stracilam. ale urosl, nie daje mi spac ani nic :-) samo szczescie :-)

Dziewczyny ja na koniec ciąży miałam taki brzuch, tu na fotkach początek 9 miesiąca;
cec8a35304.jpege4c5818dfa.jpeg

Rysica - mam nadzieję, że będzie ok. Ja jakiś czas temu też codziennie miałam wrażenie, że mam w gatkach mokro, ale to był śluz, a ilość wód płodowych na każdej wizycie mam w normie.

dorotar - piękny brzucho miałaś:-)

Nikola - ładnie rośnie...superaśnie

Rysica - bądź dobrej myśli, będzie dobrze na pewno

dorotar witaj , brzuszek śliczny, a synek ma boską czuprynkę

sweety
- oczywiście, że dam radę, czuję się zupełnie dobrze

Ollenka
- dbaj o swoje maleństwo i nie martw się

ja naprawdę już tak nie przeżywam, staram się myśleć pozytywnie
USG było prawidłowe, mam nadzieję, że wyniki histopat. też będą OK
i szybko uda mi się znowu zobaczyć II ....a potem pójdę od razu do szpitala na 3m-ce i uda się na pewno
jak przekroczę magiczną 13-stkę, to się uda;-)

Aldo
- tak, mój A. to Aleksander i jest Alkiem, bo Olek do niego nie pasuje

Nikolaa fajny brzusio, zaczyna rosnac:-) to taka wielkosc ktora jeszcze w niczym nie przeszkadza:-)

dorotar masz sliczne dzieci a Twoj synek ma boskie wlosy! urodzil sie z taka czupryna?

ullana ja Ciebie podziwiam ogromnie i mam nadzieje, ze czujesz sie tak jak piszesz...jestes silna i pozostan taka optymistka jak teraz! Szybko zajdziesz w kolejna ciaze i masz racje...lepiej od razu polozyc sie do szpitala i miec wszystko pod kontrola!

Ciekawam jak tam Rysia...

ullana co sie u niej stalo bo nie moge znalezc jej postu o tym ze cos sie stalo mimo ze dwa razy szukalam
fioletowa wszystkiego naj z okazji Urodzin przede wszystkim dwoch kreseczek ;-)
nikolaa fioletowa ja jak bylam nastolatka trafilam do Akademii Medycznej do szpitala na endokrynologie z powodu podejrzenia innej choroby a okazalo sie ze mam problem z prolaktyna bralam dluzszy czas bromergon i teraz juz mam drugi raz brzuch chociaz plodnosci chyba nie mam jakiejs rewealcyjnej bo ja nigdy niczym sie nie zabezpieczalam tylko a odkad urodzila sie Oliwka to nawet NPR nie stosowalam regularnie tylko tak na oko wg kalendarzyka i zapamietanej w pamieci daty ostatniej miesiaczki i dopiero teraz zaszlam
Rysica kurcze zeby bylo wszystko ok troche sie przestraszylam bo ja tez mam ostatnio jakas dziwna wydzieline, a jakiego koloru sa wody plodowe??
dobrze ze u izy oki
dorotar sliczne fotki
nikolaa sliczny brzusio

u nas dzis zimno jak zima i dopoludnia lal deszcz brrrrrrr

ullana też cię podziwiam za twoją postawę ale może lepiej że się nie zadręczasz i nie myślisz ...jeszcze utulisz maleństwo w swoich ramionach Trzymam za ciebie mocno kciuki
ollena dzięki no jeszcze nie przeszkadza ale boje się że nie stanie z rośnięciem i będę miała taki
Zobacz załącznik 451518
hhahahhahahahaa:-D:-D:-D:-D

dorota zgrabniutki miałaś brzuch

martusia wody połdowe są bez koloru

Nikolajak zobaczylam fotke, to myslalam ze to Ty pod koniec pierwszej ciazy hehe ;-) ale przemasakra, ja juz ledwo chodze, a co dpiero z takim brzucholem ;-)
Ullana moj synek tez Aleksander, woamy na niego Aleks, Alek, Alus itd :-) piekne imie :-D
Rysica odezwij sie jak dasz rade.

dziewczyny, a ja oczywiscie zapomnialam sobie spisac nr do Rysicy ostatnio, ma któras z Was?

reklama
mnie się bardzo podobało Aleksander ale mojemu nie bo że wołać będą Olek
ja sobie zafarbowałam włosy i powoli spadam muszę troszkę poleżeć bo mnie spanie berze a do tego dziś do dentysty na wypełnienie kanałów no i wczoraj wypadła mi pląsa w dwójce jasna cholera zbankrutuje prze tego dentystę
także pa dziewczyny

aldo
hahahahaha nie aż tak źle nie było to Kate rodziny 2+8 a właściwie teraz 1+8

Do góry