reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Gratulacje

Prześlij tutaj pozytywne fluidy :)

Mnie nie było na forum jakiś miesiąc - marudziłam że nie mam okresu, w końcu go dostałam, staramy się ponownie, co ma być to będzie :)

reklama
Amna gratuluje!!!!!!!!!!!!! A Gdzie w ogole sie podziewalas?

Aldo rob test i chwal sie:-)))

A mnie cycki tak bola, ze dotknac sie nie moge, nie mowiac juz o mm, nawet ubranie mnie drazni! NIGDY tak nie mam, ani przed @ ani przed owu!
W ciazy tak mialam! Tutaj serio sobie nie wymyslam i nie wyolbrzymiam!

Ollena - wierzę, ale spokojnie! Ja tak samo miałam w pierwszym cyklu jakiś tydzień przed @ ... Jak progesteron się podnosi, to tak bywa...
Nie chcę, żebyś się za bardzo nakręcała, bo wiesz jak jest - każdy cykl inny...

Amna gratuluje!!!!!!!!!!!!! A Gdzie w ogole sie podziewalas?

Aldo rob test i chwal sie:-)))

A mnie cycki tak bola, ze dotknac sie nie moge, nie mowiac juz o mm, nawet ubranie mnie drazni! NIGDY tak nie mam, ani przed @ ani przed owu!
W ciazy tak mialam! Tutaj serio sobie nie wymyslam i nie wyolbrzymiam!

Ja sie zbuntowalam i stwierdzilam ze musze odpoczac od neta a tu wczoraj takie zaskoczenie hehe.Pisze tak rano bo mega mdlosci mecza:/

Amna - gratlacje i cudownych 9 miesiecy ;]

Mou - tak wiem wiem pisze strasznie,przestawiam litery ! stram sie pisac ladnie ale siedze teraz na roznych watkach i czasem sie spiesze -obiecuje poprawe bo mnie tu za niedlugo ludzie wywala i dadzą zakaz wstępu ;]

ryska - no to jak jestem podziebiona to rozne roznosci wyjsc moga byc ;] moj pierwszy cykl byl taki i tez myślałam ze bez owulacyjny a na pewno była owulka bo to z odbicia cykl po antykach byl ;]

reklama
Do góry