reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Kasiik - obyś miała rację z tym snem. Bym Cię wyściskała!!!
Cała się trzęsę!!! Boję się że test był błędny. Ale zrobiony nie z pierwszego strumienia. Te siuśki z pierwszego uruchomienia zaworku poszły na te testy 10miu, a dopiero kolejny ciurek he he poszedł na clear blue :-D Nie mogę się doczekać jutra!!!

Mou Ja tez czekam na jutro,i na twoj kolejny pozytywny tescik.Ale naprawde wszystko wskazuje na ciaze.Twoja wysoka tempka ktora w tym dniu w innych cyklach juz spadala.Bolące piersi,no i tescik pozytywny;-) Bedzie dobrze.

Chyba jednak wezmę lutkę, bo jest minimalny spadek. A jedna dziennie chyba mi nie zaszkodzi?
Pajkaa - gdzie jesteś żeby doradzić co z tą lutką ? Co?

Kasiik - a Ty jutro testujesz??? Tak? To kciuki baaardzo mocno zaciśnięte!!!

Mou czekam na twoj testowanie jutro:) U mnie chyba za wczesnie,bo dzis dopiero 9dfl.w niedziele jest termin @.Dzis u mnie tempka nadzwyczaj wysoko;-) 36,98 a zawsze jest na poziomie 36,7, 36,8.

reklama
roseann :-)to trzymam kciuki.Ja w 1 ciazy tez nie mialam zadnych objawów,piersi nawet nie bolaly ani nie byly powiekszone,dopiero w 4miesiacu.

Do góry