reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
MOU gdzie ty ??? bo ja czekam jak na szpilkach na info od ciebie odnosnie tego plamienia i testu czy robilas ??? na wykresie nic nie zaznaczylas :? jeszcze kurcze doczekac sie nie moge by ci gratulowac :D fasolinki :)))))

Mou dziekuje za lukniecie na moj wykres dzis temp 36,71 wiec poszlo w gore :)

Fioletowa widze ze i ty po castangusie masz zabki na wykresie i wmiare niska temp to tak jak ja wiec sie pocieszam ze moze mialam ta owu :) spadkiem sie nie przejmuj ja podejzewam ze winny jest castangus plus twoje przeziebienie a na spadek temp to stanowczo za wczesnie nawet przy cyklu 28 wiec jak bedziesz miala 30 lub 31 to glowa do gory fasolinka sie zagniezdzi i temp pujdzie w gore :D

no dobra - obiecuję do wtorku nie smęcić, a jak będę miała neta jutro lub pojutrze to zajrzę do was hehe ze szwajcarii ;-)
trochę się stresuję jazdą -szef nie jest najlepszym kierowcą moim zdaniem, a jedziemy 1000 km... się zobaczy co z tego wyjdzie...
byłoby śmiesznie - Artura "przywiozłam" ze Szwecji, a tu mogłabym przywieźć drugą dzidzię ze Szwajcarii :-)
fajna historia do opowiadania byłaby ;-)

fioletowa to prawda bylo by co opowiadac, ja trzymam kciuki za powrot z fasolinka i mega rogalikiem na buzi :D

Mou gdzie jest???? nawet tempki nie zaznaczyła jeszcze na enpr... :/ mam nadzieje że u niej ok.

test wczoraj faktycznie pozytywny wiec działaliśmy, dziś powtórka przyjemności. :tak: Wit skróciły mi fazę folikularną i wydłużyły fl. Ciesze się z postępów! :)

Miłego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eeeee zalało mnie w nocy :-(
chyba że była biochemiczna?
Za dwa dni idzie clo w ruch. po owu luteina, i castagnus, ale jeszcze nie przyszedł.
Mogę łączyć castagnusa z clo???

MOU przykro mi :(((( szkoda....
nast cykl bedzie lepszy zobaczysz! taki zestaw jak zaserwujesz sobie to bedzie git!

Mou ​nie wierze:((( a mierzylas dzis tempkę?

A nie boisz sie ze Castagnus moze Ci zaburzyc cykl,jak nie bierzesz go zgodnie z przeznaczeniem?Bo u mnie bylo tak.Castagnus mi pomogl,ale ja mialam hiperprolaktynemie.Kilka miesiecy temu znowu go wzielam,jak staralam sie o drugiego dzidziusia,i zaluje ze bralam bo cykle przy ktorych je bralam wydluzyly sie nawet do 65dni,i tak sobie mysle ze moze przez Castagnusa,bo prolaktyna byla w normie,a ja sobie go wzielam,bo myslalam ze tym razem mi pomoze.A ginekolog kazal mi odstawic Castagnusa i dala mi Luteine,i mniej wiecej cykle uregulowalam i skrocilam.

Ostatnia edycja:
fioletowa zobacz co przeczytalam
przy castagnusie dobrze jest prowadzić sobie wykres cyklu ponieważ jeżeli ktoś się stara o dzidzie to cast.powinien brać tylko do owulacji po już nie!!!

co o tym myslisz ???

reklama
Kariin - cast bierze się przez trzy miesiące bez przerwy, chyba że się zaskoczy wcześniej. To wiesiołka bierze się do owu a później już nie.
Kasik - mierzyłam niestety :( - 36.7

Do góry