K
Kinga85
Gość
pierwsze słysze....przy castagnusie dobrze jest prowadzić sobie wykres cyklu ponieważ jeżeli ktoś się stara o dzidzie to cast.powinien brać tylko do owulacji po już nie!!!
bierze sie 3 miechy.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
pierwsze słysze....przy castagnusie dobrze jest prowadzić sobie wykres cyklu ponieważ jeżeli ktoś się stara o dzidzie to cast.powinien brać tylko do owulacji po już nie!!!
bierze sie 3 miechy.
ale tak, na 10000% - 3 miesiące bez przerwy, no chyba że w trakcie wyskoczy plusik, to trzeba przerwać.
ból jak na @.. tylko mnie dziwnie "zalewa" i cały czas mokro.. ale to może po costagnusie?
a obawy ciążowe? OCZYWIŚCIE MIAŁAM WSZYSTKIE
.. urojone.U mnie już czuje w kościach, że idzie @ból jak na @.. tylko mnie dziwnie "zalewa" i cały czas mokro.. ale to może po costagnusie?
Wszystkie poprzednie cykle czekałam jak na szpilkach i właściwie od ok 20dc robiłam namiętnie testya obawy ciążowe? OCZYWIŚCIE MIAŁAM WSZYSTKIE
.. urojone.