reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Fiolecik - miłego "urlopu" życzę :-D i nie podrywaj szefa :-D

Ciasto na pączusie już rośnie. Cyknę Wam fotkę później, jak już będą gotowe. hi hi
Już się pogodziłam z porażką...

fioletowa miłego.... :) wracaj szybko! i odpoczywaj sobie..
Mou fajnie że ci lepiej, uśmiechasz się nie zamykasz w sobie co jest dużym plusem. Niektóre dziewczyny sie za bardzo załamują od razu..

Kinga bo każda z nas zwyczajnie jest inna.
Ja do ok 10 cyklu, gdy przychodziła @ przyjmowałam to z pokorą. Jednak od jakiegoś czasu każda @ wiąże się z rezygnacją i przygnębieniem

Ostatnia edycja:
Mou wg mbnie to wina Twojej FL... ewidentnie , ale Ty wiesz, ze sa kobiety, które mają podczas ciąży @? ja na Twoim miejscu po skonczonej @ zrobilabym test... zeby sprawdzić tak na wszelki wypadek...

Moniś też tak mialam ... ale trzeba mieć nadzieje

co do jutrzejszego hmmm mam pchote na tuzin pączków :D

no wyników posiewu nadal nie ma... nie wiem co mam o tym myslec...

a tutaj nasza druga kruszynka

Uploaded with ImageShack.us

przesylam Wam moc fasolkowych fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pajka niech Wam zdrowo rośnie:) Pamiętam moje USG na którym widać było już 5 miesięczne Maleństwo:) zachwycona pobiegłam z nim do pracy podzielić się moją radością z kumplem siedzącym biurko obok. Ten kuknął na zdjęcie i mówi, że raczej na UFO wygląda!!!!!! Myślałam, że zejdę z oburzenia:-D

Mou jak to było z urodzinami córci? Kupiłaś to zwierzątko, bo nie pamiętam? Jeżeli tak to jak to wygląda na dzień dzisiejszy? Przymierzam się do zakupu zwierzątka, ale nie wiem jakiego. Myślałam o koszatniczce albo chomiczku. chciałam króliczka miniaturkę, ale on rozrasta się do dość porządnych rozmiarów. Boję się też jak będzie z gryzieniem przez zwierzątko Miłoszka

Ostatnia edycja:
Pajkaa - piękny "obcy" :-D :-D :-D ja nie mam pojęcia jak moje wyglądało na tym etapie, bo widziałam pierwszy raz w 14 tygodniu. To już buźkę było widać. szkoda że nie miałam takiego zdjEcia jak Twoje :-) Śliczny dzidziuś he he :-D

Moniś - kupiliśmy chomika jednak. Niunia co rano jak się budzi to pierwsze co myśli to jej "myszka" 100% trafiony prezent :-) nosi go i wcale mu krzywdy nie robi. Dwa razy ją chapsnął, ale ona to z zaciekawieniem przyjęła i cały czas opowiada" myszka ugryzł małego paluszek" he he :-)

Mou to może chomiczka jednak kupię. Koszatniczka super i nawet tania, ok 30 zł. jednak potrzebuje bardzo dużą klatkę, sprzętu i fachowego jedzenia + kąpiele w dość drogim piachu. Policzyłam i wychodzi za całość ok 350 -500zł:szok: to zbyt drogo dla mnie jak na dzień dzisiejszy

reklama
Nenete ja też tak z casta zrobiłam:-) też mój pierwszy cykl, jak widać nieudany...A w ogóle jak Ci dobrze z tą wczesną owu, u mnie dopiero jest koło 20-21 dc
Moniś ja kupiłam mojej córce chomika - jest fajnie tylko wiórka są wszędzie a ona strasznie tego chomiczka męczy...
Pajkaa ale masz dzidzię super w brzuchu, zazdroszczę:-)AAAA u mnie testowanko najbliższe dopiero 21.04. OWU wypada mi akurat przed świętami i niewiem czy mój mąż da radę przyjechać...
Mou kurcze jak mi przykro a już bez kitu myślałam że trafiony, zatopiony....Wiem co czujesz bo w tym cyklu miałam tak jak Ty z testem:)

Ostatnia edycja:
Do góry