Pajkaa - jutro kupię tańszego o czułości 25miu ale aptecznego, nie z ebaya. W ogóle mnie brzuch nie boli jak w trakcie @, dlatego właśnie taki zamiar miałam żeby zrobić testa zanim wezmę clo. Ale nie liczę na nic, to tylko będzie potwierdzenie że mogę zacząć clo. Jutro zadzwonię do poradni i zapytam kiedy to usg w końcu, bo jeszcze listu nie dostałam, a zależy mi żeby wypadło między 11 a 12dc. chcę wiedzieć co z pęcherzykami, i w razie czego na kolanach wybłagać pregnyl u lekarza.
Moniś, no ciekawa jestem czy razem nam się uda

oby :-)
Dzwoniłam właśnie do szpitala, ale mają taki zapierdziel ponoć, że jeszcze nie wiedzą kiedy będę miała termin usg. Nawet w przybliżeniu. No trudno, najwyżej usg będzie trochę po owu, ważne żeby sprawdzić czy nic się nie dzieje.
Pajkaa - jeśli uda mi się zdobyć pregnyl jeśli lekarz mi przepisze, mam go sobie wstrzyknąć po pozytywnym teście owulacyjnym, czy w dzień pozytywnego testu? Wiesz coś na ten temat? Zapytam lekarza oczywiście ale lepiej im nie ufać he he :-) To takie informacje na zaś, bo wątpię czy mi przepisze. wrrr