reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej dziewczyny

Nenete Wielkie Gratulacjeee :)

Mou jak samopoczucie?

Pajka? fasolinka rośnie?

Fioletowa ja tam wierze w II kreseczki :)

dziewczyny mam mega doliny i zero chęci do życia... nie dość ze nam sie nie udaje to przez to napięta atmosfera w domu i ciągle sie z D kłócimy głownie zaczyna sie od jakiś błachostek a konczy na mega wielkiej awanturze...

ja juz nie wiem co mam zrobic ;(

reklama
nasze mamusie staraczki
NENETE 23 luty (teścin 21 II kreseczki)

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

FIOLETOWA 26 luty

KARIIN 26 luty

KAROLINA 5 marzec

MONIŚ31 9 marzec

ENYA - 10 marzec

MOU 12 marzec

SIWA 15 marzec

LOLCIA

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012

ROSEANN październik 2012

KASIIK październik 2012

siwa to chyba jakis teraz spadek przed wiosenny - mi się na maksa nic nie che, najchętniej położyłabym się w łóżku i pobeczała sobie trochę...

Siwa musicie wyluzować... innej rady nie ma... bo to nie ma sensu...ja w poprzednich staraniach wpadłam w depresje a moje małżeństwo wisiało na wlosku...a jak odpuścilam w następnym cyklu zaszłam... niestety psychika kobiety potrafi tak wszystko zablokować, ze sie w ciaże nie zajdzie...

Fioletowa będzie dobrze, zobacz mnie sie udało w 2cyklu z casta, Kasiurkowi tez głowa do gory drugi cykl przed Tobą z casta i oby owocny:)

MOU nie wariatka :tak: ciągle czuje że @ nadejdzie i nici ze wszystkiego...

Dziękuje za gratulacje, po cichu mam nadzieje, że to faktycznie fasolina;-) i znowu bym rodziła w listopadzie.. w zaduszki :shocked2:
I tej porze już leżałam w szpitalu... i modliłam sie, żeby nasz Kruszek nie urodził się 1.11 ani 2.11... ale od 3.11 błagałam o to by już wreszcie wylazł:-p eh co ja wtedy przeżywałam...

Pajkaa - test z paskami lakmusowymi :) robi się po 10 tygodniu ciąży i jak jest odczyn zasadowy to chłopiec a jak jest odczyn kwaśny to dziewczynka. ( albo odwrotnie muszę sprawdzić) ale chyba dobrze napisałam. Tak działają te wszystkie testy na płeć :tak:

Siwa
- lecę na castagnusie i clo, więc zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Witam.
Długo się nie odzywałam ale Was podczytuję na bieżąco.
Nenete gratulacje ja też widzę II kreseczki
:tak:

Pajka jak zdrówko ? Spójrz proszę na mój wykres. Ale raczej jest do du...y. Chociaż może cykl jednak nie był bezowulacyjny.
Mou :*
Alebur
odpoczywaj leń się i wszystko będzie dobrze.
Fioletowa witaj w gronie zdołowanych. Kiedyś może nam się uda ;/
Tak sobie myślę że może przeznaczone mi jest jedno dziecko. Wszystkich wkoło teraz opętało i pytają mnie ciągle kiedy drugie. Namawiają. A nikt na to nie wpadnie że może my chcemy tylko się nie udaje i takie gadanie sprawia nam przykrość. ...

Dolina jak się patrzy

Iza wydaje mi sie, ze owu mialaś, ale i tak na 100% moze to potwierdzic tylko monitoring niestety.

Mou nie slyszałam o tych paskach hmmm ciekawa jestem... a gdzie mozna je kupic?

reklama
iza trzymaj się, musimy się wspierać... niestety ludzie nie maja wyobraźni... a ty byłas na jakichs badaniach, czy się ociągasz jak ja? teraz stwierdziłam że nei ma opcji, będę czatować pod domem ginki aż mnie przyjmie...

Do góry