Czyli to Moniś jest pod obstrzałem he he - pierwsza do testowania, bo Karolina znikła gdzieś....
a potem ja :-)
Zaczynam szukać objawów
zaczyna się szaleństwo poowulacyjne. Dobrze że nie mam tych tanich testów paskowych, bo już bym szalała, a tak zatestuję tak jak się powinno. Dzień po terminie @. O ile mnie framuga jedna nie ubiegnie.
Aaaa!!!! bo się nie pochwaliłam he he hehe - od kwietnia pozbywam się dziecka Jupiii !!!! idzie moje małe do przedszkola, na 3 godziny dziennie do 4 roku życia, a potem już do szkoły dla maluchów na 6 godzin dziennie.
Wczoraj dostałam list że zwolniło się miejsce i niunia na nie od razu wskoczyła :-) Jestem przeszczęśliwa
a potem ja :-)Zaczynam szukać objawów
zaczyna się szaleństwo poowulacyjne. Dobrze że nie mam tych tanich testów paskowych, bo już bym szalała, a tak zatestuję tak jak się powinno. Dzień po terminie @. O ile mnie framuga jedna nie ubiegnie.Aaaa!!!! bo się nie pochwaliłam he he hehe - od kwietnia pozbywam się dziecka Jupiii !!!! idzie moje małe do przedszkola, na 3 godziny dziennie do 4 roku życia, a potem już do szkoły dla maluchów na 6 godzin dziennie.
Wczoraj dostałam list że zwolniło się miejsce i niunia na nie od razu wskoczyła :-) Jestem przeszczęśliwa
Ostatnia edycja: