enya81
Fanka BB :)
Enya - może tak być. weź magnez i zobaczysz czy przejdzie :-) czasem w okolicach owu bolą piersi, więc trzymam kciukasy żeby jajeczko poczekało spokojnie :-)
Naprawdę współczuję... I co z nią? Wiesz może co dalej? Da się uratować jajowód? Nie wyobrażam sobie przechodzić przez coś takiego :-(
A ja właśnie doczytałam że skok po owu może być nawet do 4 dni po, bo różnie u każdej z nas przyrasta progesteron. No ciekawa jestem. W ciągu dnia miałam 37.15
Nie wiem jeszcze nic - jutro idzie do szpitala to wtedy pewnie jej powiedzą...Ech czasami życie jest do dupy

Mou to czekamy razem na sądne dni:-) Co do biletów to mój mąż pracuje w Norwegii i lata norweskimi liniami. Żeby teraz przylecieć na święta musiał kupić bilet 1,5 mies. temu i wydał ponad 2 tys. zł. Nie jest tak prosto. Ja na kilka dni teoretycznie mogłabym lecieć jakby mi mąż zasponsorował ale musiałabym z dzieckiem bo nie ma kto się tu nią zająć
Pewnie kiedyś tak będzie jak nie wytrzymam
Ale na maj nie da rady bo chodzę w kratkę do pracy w weekend majowy kurde bo koleżanka wzięła urlop. Mou ale czemu sobie wkręciłaś że owu nie miałaś...Nie wiadomo kochana, wszytsko jest możliwe;-)