reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Roseann - a nie zatestowałaś jeszcze? To może zatestuj jutro co? Żeby pierwsze siuśki były :)

No nie wiem, zaczynają mnia nachodzić wątpliwości że test był trefny. W razie czego wzięłam lutkę.

Kasiik - dalej nie wchodzi. Wchodzi mój stary wykres od razu na 28.

Ostatnia edycja:
reklama
Chcialabym Mou,bardzo.Tylko zastanawiam sie czy byla owulka,bo testy wychodzily negatywne.Byly 2 kreski od 3lutego do 6lutego,najciemniejsza byla 3,ale nie taka ciemna jak powinna byc.A 7 nie bylo juz zadnej kreski.I teraz mysle ze moze byla wczesniej albo jej nie bylo wogule,zobaczymy;-)

Kasiik mi też testy często nie wychodziły, a tempka szyjka i śluz pokazywały coś innego. Testy owu nie zawsze wychodzą pozytywnie. Za mało lh w danej chwili, rozcieńczone siuśki itp.
Wykres jest bardzo owulacyjny :-)

Jestem dobrej myśli Kasiik, wykres jest śliczny. Naprawdę.
Za to ja jestem cała strzępkiem nerwów. Bardzo się boję że test był zepsuty. Bo zrobiłam te taniochy 10miu 3 sztuki i na nich nie ma śladu po cieniu.

Ja jestem dobrej mysli co do Ciebie.A jak sie martwisz to moze kup sobie test w aptece i zrob jeszcze raz.Ale chyba lepiej poczekac do rana,bedzie napewno mocniejsza;-)

reklama
Kariin - jeśli kolejne trzy dni będą wyższe, znaczy że owu była. Ibuprom może zakłócać Ci tempkę, i wykres przez to jest na razie nieczytelny. Ale to się okaże za 3 dni dopiero ;-)
Kasiik - tak myślałam, żeby kupić jakiegoś teściora, ale w aptece są strasznie drodo 10 funtów dwie sztuki. A na ebayu ten sam za powiedzmy 5 funtów za 2. Więc jest różnica. Ale jeszcze zobaczę, może jakaś promocja będzie :-)

Dobra - ja uciekam do sklepu po dwie golonki zamówione he he - na zimne nóżki :)

Ostatnia edycja:
Do góry