reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
ełhę :) a potem przerwa - chyba pół roku i znów jeśli w tym czasie się nie uda :tak:ale tak, na 10000% - 3 miesiące bez przerwy, no chyba że w trakcie wyskoczy plusik, to trzeba przerwać.

Pajkaa - mogę łykać castagnusa z clo???

no walsnie ja tez szukalam potwierdzenia odnosnie tych informacji ale nic nie znalazlam naszczescie :)

Mou sciskam mocno i trzymam kciukaski za nastepny cykl, wiec co czujesz jak tak mialam ostatnio tez kreske widzialam blada ale rozowa jak na kontrolnej , i tez test rozebralam na czesci, i tak jak ty pierwszy test to byla taniocha i nic nie pokazala a ten drozszy ta kreske i tak przez 4 dni takie blade widzialam  i moj M tez.... myslalam ze mi serce wyskoczy ze szczescia a potem przysla @ i dupa blada byla hmmm przeryczalam 4 dni i wzielam sie  wgarsc. 

tez mnie to wkurza ze pokazuja nie ktore testy wlasnie takie bladziochy i czlowiek szaleje ze szczescia a potem duuuuupaaaaa. ehhh trudno nastepny twoj cykl wierze w to i napewno sie uda.  
Ale pisze jak potluczona ehhehe no to buziak na pocieszenie a potem zrob sobie kompiel i zafunduj sobie dzis same przyjemnosci :)

Mou moze faktcznie biochemiczna,a powiedz mi jeszcze bo ty masz taką krótką fazę lutealną.Moze o to chodzi?Bo jak faza lutealna jest za krótka,to tez zarodek nie zdazy sie zagniezdzic i moze dlatego nie umiesz zajsc w ciaze?Rozmawialas o tym z lekarzem?Czy taka faza lutealna jeszcze daje rade?

Ja tez mialam zalecenie od gina w PL,3 miesiace CASTAGNUSA potem przerwa.A niemiecki odpowiednik mozna brac non stop,bez przerwy.

Kasik niemiecki odpowiedni bierze sie 3 miechy a jak nie dziala to zmiana na mocniejszy tak mi moj gin powiedzial, a ja wlasnie w DE jestem, jedyna roznica polega podejzewam na skladzie ze niemiecki jest chyba ale to domniemam silniejszy bo bierze sie jedna tabletke nie zaleznie od wagi:) 

cos nie mogla zedytowac wczesniejszego posta.. 

Mou jak chesz to ci wysle niemiecki odpowiednik nazwa jego  to Agnolyt Madaus 

MOU Niemożliwe :(:-( A byłam pewna, że zafasolkowałaś... przykro mi :-(

U mnie już czuje w kościach, że idzie @ :confused2: ból jak na @.. tylko mnie dziwnie "zalewa" i cały czas mokro.. ale to może po costagnusie?:sorry2:
Wszystkie poprzednie cykle czekałam jak na szpilkach i właściwie od ok 20dc robiłam namiętnie testy :-p a obawy ciążowe? OCZYWIŚCIE MIAŁAM WSZYSTKIE:zawstydzona/y:.. urojone.

kariinJa tez mieszkalam w Niemczech jeszcze niedawno,i bylam w szoku jak tamtejsza gin powiedziala ze nie mam robic przerwy,powolywalam sie na gina w Polsce i na polskiego Castagnusa,a ona poiedziala ze to bzdura,ale widzisz moze zle trafilam,moze tamta gin po prosty sie na tym nie znala.A gdzie mieszkasz w jakich okolicach?Ja bylam spod Koloni w Euskirchen.I powiem Ci zle wspominam tamtych ginekologow:(

ja mieszkam w solingen obok Düselrdorfu i 50 km od koloni hehe, gina mam polaka wiec nie mam problemow z komunikacja :) a wiesz moze i mozna brac non stop bez przerwy tylko tak jak mowie moj gin mi powiedzial ze jak po 3 miesiacach nie daje rezultatow to trza zmienic na mocniejsze i pewnie drozsze :( mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby w moim przypadku:) 

netete niewiem czy dobrze napisalam twoj nick :) ale masz sliczny wykres z castangusem i temp super luknij na moj umnie to same zeby sa :( ktory ty masz cykl z castangusem ??

reklama
U mnie już czuje w kościach, że idzie @ :confused2: ból jak na @.. tylko mnie dziwnie "zalewa" i cały czas mokro.. ale to może po costagnusie?:sorry2:
Wszystkie poprzednie cykle czekałam jak na szpilkach i właściwie od ok 20dc robiłam namiętnie testy :-p a obawy ciążowe? OCZYWIŚCIE MIAŁAM WSZYSTKIE:zawstydzona/y:.. urojone.

Hej, Nenete to widzę że nie tylko ja tak mam :-) - wczoraj 20dc a ja siedzę z k..rna negatywnym teścikiem i się klnę po co go robiłam PRZECIEŻ ZA WCZEŚNIE!!!!!
też tak mam że "pływam" i własnie się zastanawiam co za cholera
jeszcze tydzień do terminu @:wściekła/y:

Do góry