reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam sie

Dziewczyny, o 17 zrobiłam test i wyszły dwie tłuste krechy;)
Teraz już trzymam podwójnie kciuki za Wszystki.
Mou, nawet jeśli teraz miałoby się nie udać, to w przyszłym cyku bankowo. Czuję to w moczu;) Jak nie, to przyleć mnie kopnąć;)

gratulacje :) czyli termin masz na październik tak? zaraz uaktualnię listę

eeeee zalało mnie w nocy :-(
chyba że była biochemiczna?
Za dwa dni idzie clo w ruch. po owu luteina, i castagnus, ale jeszcze nie przyszedł.
Mogę łączyć castagnusa z clo???

***** mać ... stawiam Mou na biochemiczną... to nied był zwykly bladzioch...i robilaś dobrym testem... sluchaj ja w następnym cyklu bralabym od 4 wyższej luteine przez 10 dni

fioletowa zobacz co przeczytalam
przy castagnusie dobrze jest prowadzić sobie wykres cyklu ponieważ jeżeli ktoś się stara o dzidzie to cast.powinien brać tylko do owulacji po już nie!!!

co o tym myslisz ???

bierze się albo 3cykle albo 90 dni, przerywa się tylko w momencie ciąży.

ełhę :) a potem przerwa - chyba pół roku i znów jeśli w tym czasie się nie uda :tak:ale tak, na 10000% - 3 miesiące bez przerwy, no chyba że w trakcie wyskoczy plusik, to trzeba przerwać.

Pajkaa - mogę łykać castagnusa z clo???

Mou ja nie brałam przy casta niczego... spróbuj 2 cykle z casta bez niczego a potem gdyby nie wyszło możesz brać clo...

źle spalam dzisiaj glowa mnie boli, spiki do pasa:( masakra jakas

reklama
kariin netete też może być :tak: Z costkiem dopiero pierwszy cykl... i tak zawaliłam, bo dopiero zaczęłam go brać w 5dc, bo w sumie sama nie wiedziałąm czy wtedy dostałam okres.. a zaczelo sie od plamienia bardziej. No i brałam x2 tabletki dziennie a waże 45 kg... tak mi ginka kazała.. dopiero tutaj dziewczyny powiedziały, że mam zmniejszyć do 1x przy mojej wadze- i też nie wiem czy to dobrze, że zaczęłam z tymi dwiema:confused:

Wcześniejsze moje wykresy były prawie ustabilizowane miedzy temp 36,5 a 36,8 i stąd moje wnioski, że nie miałam owulki- zresztą na USG też nie było pęcherzyka :-( teraz miałam mieć monitoring, ale niestety moja ginka mnie załatwiła i pojechała na narty :dry:

mama no to czekamy razem :D

Pajka moj synek to tez Sebastian :D ladne meskie imie :) 

przeziebienie przekichane w ciazy bo prawie nic nie mozna ;( ...... trzymam kciuki ze ci sie poprawi :)

nasze mamusie staraczki

SIWA 15 luty

LOLCIA
20 luty

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

FIOLETOWA 26 luty

KARIIN 26 luty

KAROLINA 5 marzec

MONIŚ31 9 marzec

ENYA - 10 marzec

MOU 12 marzec

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012
ROSEANN październik 2012

nenete ja tez bede miec nastepny cykl monitorowany i wsumie sie ciesze ale moze nie bedzie trzeba :) tak po cichutku licze tylko niewiem czy mialam owulke :((( to sie okaze za dwa dni jak temp bedzie wysoko to bylo jak spadnie to nie :( trzymam kciuki za twoj cykl oby fasolinkowy

ale się rozpisałyście :-)

mou tak mi przykro...

ja troszkę dziś głowy nie mam - pękła nam rura w garażu i mieliśmy potop... teraz muszę jakiegoś hydraulika znaleźć żeby to nam naprawił...

PajKa A o mnie zapomnialas:p Ja testuje 18.02.

Mou tak mi jakos smutno,ze nie jestes:(( Wszystko wygladalo tak obiecujaco.

Ostatnia edycja:
juz dopisuje dziewczynki:)

nasze mamusie staraczki

SIWA 15 luty

KASIIK 18 luty

LOLCIA
20 luty

NENETE 23 luty

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

FIOLETOWA 26 luty

KARIIN 26 luty