reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

A ja od jutra łykam clo. Mam postanowienie że ten cykl będzie bez drinkowania (nie żebym piła na umór hehe, ale lubiłam sobie zrobić drineczka do filmu z wiskaczem) teraz odpuszczę zupełnie mocniejsze trunki :-) Od czasu do czasu pozwolę sobie na moje ulubione czerwone porto ale to będzie na tyle. Podobno picie alkoholu w czasie 36 godzin przed owulacją może uszkadzać chromosomy w komórce jajowej i prowadzić do wczesnych poronień albo problemu z zagnieżdżeniem. Tak więc koniec z drineczkami kolorowymi i do dzieła :-D

reklama
Kasiik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WESZŁAM NA TWÓJ WYKRES!!!! CO SIĘ NIE CHWALISZ?????

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MouNie chce zapeszac do @ jeszcze 2 dni.No i bladzioch jeszcze;-) ale jest,widac golym okiem.Bladorózowy. Testowalam z 2 godziny temu.Jutro zatestuje następnym.

Ostatnia edycja:
Chyba fotki nie dam rady pstryknąć.Mój aparat robi nieostre zdjęcia i nic nie widać:-( Ale krecha jest.:) Wyskoczyla po minucie.Szkoda ze na fotce nie chce sie uwiecznić.

NO TRUDNO :-) wierzę Ci na słowo :)
Kasiik - wieści cudowne. Szkoda że mi się nie udało, miałybyśmy dwa dni różnicy :-D byśmy czekały razem na termin porodu... no trudno, kiedyś przyjdzie na mnie pora hi hi. Teraz tylko zastanawiam się skąd wytrzasnąć pregnyl hmmmm :confused::confused::dry:

Kasiik gratulacje :) Będziecie miały podobny termin z Roseaan:) Super:tak:

Mou a Ty mi tu nie marudź bo ja mam testowanie 3 dni przed Tobą, a zamierzam tym razem załapać się na listopad i będziemy mieć równy termin porodu - POSTANOWIONE!!!

Mou Ty przed wzięciem clo zrób testa ok? bo cos mi sie to nie podoba ta twoja tempka....

Kasiik po cichutku gratuluję :)

Pajkaa - jutro kupię tańszego o czułości 25miu ale aptecznego, nie z ebaya. W ogóle mnie brzuch nie boli jak w trakcie @, dlatego właśnie taki zamiar miałam żeby zrobić testa zanim wezmę clo. Ale nie liczę na nic, to tylko będzie potwierdzenie że mogę zacząć clo. Jutro zadzwonię do poradni i zapytam kiedy to usg w końcu, bo jeszcze listu nie dostałam, a zależy mi żeby wypadło między 11 a 12dc. chcę wiedzieć co z pęcherzykami, i w razie czego na kolanach wybłagać pregnyl u lekarza.

Moniś, no ciekawa jestem czy razem nam się uda :) oby :-)

Dzwoniłam właśnie do szpitala, ale mają taki zapierdziel ponoć, że jeszcze nie wiedzą kiedy będę miała termin usg. Nawet w przybliżeniu. No trudno, najwyżej usg będzie trochę po owu, ważne żeby sprawdzić czy nic się nie dzieje.

Pajkaa
- jeśli uda mi się zdobyć pregnyl jeśli lekarz mi przepisze, mam go sobie wstrzyknąć po pozytywnym teście owulacyjnym, czy w dzień pozytywnego testu? Wiesz coś na ten temat? Zapytam lekarza oczywiście ale lepiej im nie ufać he he :-) To takie informacje na zaś, bo wątpię czy mi przepisze. wrrr :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziwne to wszystko jest u Ciebie...a w poprzedniej ciazy nie miałaś @ w ogóle?? ale ja sama po sobie wiem, ze ciaże mogą byc tak rozne...no nic zobaczymy jutro

Do góry