reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pajka wg.kalkulatora w necie na 29pazdziernik:)

Wlasnie dzwonilam do siostry:) Moja sis ma termin na 2.pazdziernika.Wiec bedziemy mialy dzieci z tego samego miesiąca:)
Strasznie mnie dzis glowa od rana boli,i mam mocne mdłosci.Moge wziasc con na ból głowy?Np.Apap?

Ostatnia edycja:
Mou dzis bedziesz testowac?Nie muisz sie czuc ciazowo,zeby byc w ciazy;-)ja z Majką wcale a wcale ciazowo sie nie czulam,a teraz to tak;-)ale kazda ciaza jest inna:)

Kasiik - widać, widać :) ale najbardziej widzę na tych trzech paskowych :)
Pajkaa - ale najwcześniej dam znać o 15 bo tak gdzieś dopiero wrócę. Mogłabym zrobić tego co sobie kupiłam na potwierdzenie tego bledziocha, a nie miałam jednak po co go robić. Ale to drogi teścior i zamierzam go zostawić na "lepszą okazję" :-D tak na dzień po spodziewanej @ jeśli kiedyś nie przyjdzie :-)

He he - wy to wierzycie bardziej że ja w ciąży z okresem jestem niż ja sama, a ja ten teścik to specjalnie bardziej dla Was zrobię niż dla siebie :-) :-) :-)

hejo dziewczynki :)

u mnie @ brak ale i same negatywne testy juz robilam te z apteki i te tanioszki z allegro i juz sama nie wiem co jest grane cały czas mi "mokro" śluz taki biały i go mega duzoo... nie wiem czy cykl mi sie tak przedłuża czy co.. pluje sobie w brode ze tempki nie mierzylam.. mialam lekkie problemy z bolem podbrzusza i tak jakby nerkami brałam przez 5 dni urosept strasznie sie martwie...

a tak po za tym to u nas bez zmian;p

oblałam w środe egzamin na prawko troche popłakalam ale juz sie tym nie przejmuje ;)

Pajka Mou? co ja mam zrobic?

Mou trzymam kciuki ja jednak mysle ze Ci sie udalo :)

Kasikk
Wielkie gratulacje :) piekne bladziochy :):):)

ps. czytam was codziennie ale nie mam kiedy wam odpisywac bo jestem w trakcie szukania pracy :)

teskniłyście za mna ?;>

Cześć dziewczyny!

Tak już się noszę z zamiarem napisania na ten wątek odkąd wiem, ze będziemy się starać o drugie maleństwo. :happy::happy: Ale u nas jest plan dopiero na 2014 rok, więc jeszcze daleko do moich staranek... Choć ostatnio naprawdę zaczęłam się zastanawiać, czy chcę aż tle czekać... :nerd:;-)
Mimo wszystko - czy mogę do Was dołączyć?

Jestem mamą 3-miesięcznej Mii. Będziemy się starać o braciszka dla niej. :happy::rofl2::happy:

Pozdrawiam gorąco!

reklama
Do góry