kariin
Fanka BB :)
Enia - tule, mam nadzieje ze ci sie uda jak twoj M przyjedzie 
fioletowa - co do usypiania to znam to dokonale
Pajka dziekuje za informacje
czlowiek sie caly czas uczy
Mou tak sobie mysle ze z toba z tego co piszesz jest wszystko ok, tylko twoj M ma slabsze plemniki tak ??
Moze jego tez pofaszeruj witaminkami, a jak nie to kup mu ananasa i dawaj plaster dziennie
podnosi ruchliwosc robaczkow, niewiem na ile to pomaga ale napewno nie zaszkodzi
A no i czekam na twoja dzisiejsza temp
Co do pryszczy to objaw @- fasolkowy
ja w kazdej ciazy mialam
pozatym hmmm u mnie poczatki ztego co pamietam byly bez oznak
co prawda nie obserwowalam siebie az tak jak teraz ale wiesz pryszcze to nie wyrocznia 
fioletowa - co do usypiania to znam to dokonale
Pajka dziekuje za informacje
Mou tak sobie mysle ze z toba z tego co piszesz jest wszystko ok, tylko twoj M ma slabsze plemniki tak ??
Moze jego tez pofaszeruj witaminkami, a jak nie to kup mu ananasa i dawaj plaster dziennie
A no i czekam na twoja dzisiejsza temp
Co do pryszczy to objaw @- fasolkowy
Ostatnia edycja:

( co nie jest nowiną no bo jak ma być jak to jeszcze 6 tydz nie był jak byłam na wizycie). Ciążę potwierdził że wszystko jak trzeba. Dziwne to trochę bo jak byłam w ciąży z Kubą to dostałam od razu zaświadczenie (6-7 tydz) i u tego samego lekarza. Kuba złapał jakiegoś wirusa a ja niestety od niego też ale na szczęście nie było jakoś groźnie. Herbata z miodem i malinami, czosnek i jakoś przeszło (ale główka już pracuje czy się nic złego nie stało). Jestem do końca tyg na zwolnieniu żeby się dokurować (przez pomyłkę dostałam ciążowe bo też mi takiego nie chciał dać - bo nie ma jeszcze serduszka - tak jakby to zmieniało fakt że jestem w ciąży).