reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dotkass - no mi na weekend chyba wypadnie, przynajmniej taką mam nadzieję. Najwcześniej w niedzielę, będzie wtedy 13dc, a ja mam owu mniej więcej właśnie kole 13-15dc i te dni są u mnie najbardziej płodne :-)
Miłego weekendowania u mamusi![]()
dziękuję, napewno będzie miło, bardzo jestem zżyta z Mamą, a teraz wywiało mnie 100 km od niej (całe życie w Warszawie, a wygnało nas na wieś, bo zachciało nam się spokoju i domu, a oboje miastowi od zawsze) i teraz nie mogę sie z nią często widywać niestety :-(, a tak przynajmniej raz dziennie wisimy na telefonie...
TRZYMAM MOCNO KCIUKI za udane zafasolkowanie, oby się udało

iza, to chyba tymbardziej poszłabym na zwolnienie, ale skoro mówisz, że siedzenie źle na Ciebie wpływa...może teraz nie będzie tak źle, w końcu masz się teraz kim zająć- nie byłabyś sama

fioletowa, kotek cudo, bardzo mi się podoba
:-) a co do kompa, ja też uzależniona, druga sprawa, że muszę mieć włączony non-stop w ciągu dnia...a jak usiądę do obrabiania fotek, które wcześniej zrobię to już mnie oderwać nie można

R
RiSiA
Gość
bylam u dentysty musiał wycinac kawalek dziąsła:/ masakra jakas...
Mou dziekuje jak dotrze dam znac
)
Mou dziekuje jak dotrze dam znac
Khy khy ... Ale mnie gierka wciągnęła :-) a najlepsze jest to że mi komputer się zawiesił, a oczywiście nie zapisywałam stanu gry wrrrr jutro od początku dam czadu. powinnam tak codziennie. Nawet na sekundę nie pomyślałam o staraniach :-) muszę kolejną ściągnąć na czas po owulacji, może zapomnę o testach :-)
Pajkaa - a co znowu się z zębem stało???
Pajkaa - a co znowu się z zębem stało???
R
RiSiA
Gość
Mou wyglądało na normalny ubytek a okazało się, ze trzeba było wyciąć troszkę dziąsła od strony podniebienia , zeby dojść do ubytku bo był bardzo głęboko
powiedz mi tylko jak wysłałaś ten detektor czy zwykłym czy poleconym?
cześć laski
pajeczko proszę przepisać mnie z kolejki tak na 26 kwietnia... @ przyszła
jestem zdziwiona, bo kompletnie przegapiłam owu i myślałam że była po 20dc, a musiała być jak w normalnym cyklu... wygląda na to że u mnei to kompletne napalanie się tak pomieszało cykl, bo teraz ledwo się zorientowałam że to 30 dc a tu już @ przyszła
no nic, to teraz 28 idę na badania - hormonki i rtg biodra
dotkass poczekaj aż pokażę mojego - zostało mi tylko zszycie i wypchanie i wyszycie oczek i noska - heh i muszę kupic pomarańczową włóczkę to zrobię tygryska takiego
pajeczko proszę przepisać mnie z kolejki tak na 26 kwietnia... @ przyszła
jestem zdziwiona, bo kompletnie przegapiłam owu i myślałam że była po 20dc, a musiała być jak w normalnym cyklu... wygląda na to że u mnei to kompletne napalanie się tak pomieszało cykl, bo teraz ledwo się zorientowałam że to 30 dc a tu już @ przyszła
no nic, to teraz 28 idę na badania - hormonki i rtg biodra
dotkass poczekaj aż pokażę mojego - zostało mi tylko zszycie i wypchanie i wyszycie oczek i noska - heh i muszę kupic pomarańczową włóczkę to zrobię tygryska takiego

Moniś31
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Dochodzę trochę do siebie...Byłam wczoraj na usg
miałam zamiar poczekać do 8 tygodnia ale te mdłości wygnały mnie wcześniej. Wszystko ok. Z usg wychodzi dopiero 6 tydzień. Serducha nie słyszałam ale mam nadzieję słyszeć na następnej
no i mimo mdłości przytyłam 3 kg!!! wciąż podjadam bo wtedy na chwilę mi przechodzi 
Fioletowa że też ta wredna musiał przyjść :/
Dochodzę trochę do siebie...Byłam wczoraj na usg
Fioletowa że też ta wredna musiał przyjść :/
R
RiSiA
Gość
witam sie
Fiolecik pewnie przepiszę
Mou wylaż z krzaczorów porzuć na razie ge
Monis super, ze wsio dobrze
Fiolecik pewnie przepiszę
Mou wylaż z krzaczorów porzuć na razie ge