reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Fiolecik - ja non stop mysle o Twoim maluszku i czekam z niecierpliwoscia jak juz w koncu bedzie wsio ok :tak:

a z dzialan raczej nici. wzielam jedna tab antybiotyku, watroba mi wywalila, wymiotowalam najpierw tym co mialam a potem same suche odruchy. jest masakra. a watroba napierda.... la a nie boli! tak do d.... jest. koszmar.

reklama
Witam sie.

Kurcze, ta watroba to chyba nie watroba. Wszystkie objawy wskazuja na kamienie zolciowe. Ale numer! moja mama i babcia mialy wycinany woreczek to i mnie to nie ominie. Rozpadam sie a dziecka chce kolejnego.
dobrze ze nie musze rozpaczac (hi hi) za brakiem dzisiejszych staran, szyjka zamknieta ze ho ho :-]

hej...witam się jak po zimowym śnie :baffled: jeszcze jestem trochę otumaniona, ale chyba będzie lepiej ;-)
w pon mam kontrolkę i USG 4 D :-) czekam na to bardzo, bo wreszcie idziemy razem
w sobotę A. pojedzie po Lulę :happy: bo w pon jest spotkanie w szkole z dziećmi - zwiedzanie szkoły, zapoznanie z nauczycielami i wszelkie informacje
fajnie, bo szkoła się stara i do czerwca organizuje 2 spotkania, żeby dzieci się poznały, a potem w wakacje też będą zajęcia wprowadzające, więc powinno dość gładko to wszystko się odbyć

Enya - kolosalne koszty :szok: ale niech Wam na zdrowie pójdą i na 9 szczęśliwych miesięcy :tak:
czyli tak jak ci pisałam, że nie tak źle to wygląda :-) naprawdę się cieszę, bo jesteście na dobrej drodze, chociaż krętej ;-)
a kiedy masz to badanie z wycinkiem ?
a mężowego ustaw do pionu, niech Ci krwi nie psuje przed badaniem :-D gorąco między Wami, no tak to czasem jest....

Mou - Ty tak o tym bara- bara, aż zazdroszczę :-p oby owocnie
a bólu współczuję bardzo...wygrzewanie nie pomaga ? może to faktycznie te kamienie :baffled: musisz sprawdzić
Fiolecik - trzymam kciuki z króla Artura ;-)

ja dziś dostałam herbatkę z pysznym sokiem z pigwy i rogalika z masełkiem.....jak się utrzyma, to zjem coś więcej.... no jak ja mam na wadze przybrać przy takiej diecie :crazy:

Hejo dziewczynki jestem :)

Wrocilismy ze szczyrku i siedze w domu sama D do pracy a ja głupia wymysiłam ze chce miec króliczka karłowatego :d i jutro jedziemy kupic :)

mou super ze juz po zabiegu teraz tylko duzo bzyku bzykuuu :) współczuje ci tego bólu... jak nie urok to sra...

Eneya super ze zadowolona jestes po wizycie u tego specjalisty powiem szczerze ze koszty straszne ale czego sie nie robi dla upragnionego maluszka :* trzymam kciuki :)

Fiolecik hehe jak bym czytała siebie D jak zawsze gdzies jedzie na dłuzej (czyt 2dni bądz wiecej) zawsze sie pakuje i do rodziców nie lubie sama w domy siedziec a tymbardziej spac

Ula trzymam kciuki zebys przytyła ale przy takiej diecie to rzeczywiscie cieżko

Dotka piekne zdjęcie wrzucilas na fb.. :) masz wielgaśny brzuszek :) a jak sie czujesz?

a u mnie hmm... jak zwykle wielkie nadzieje.. może zaczne od tego od 4 dni mam mega spuchniete piersi nawet nie jestem wstanie chodzic w biustonoszu chodze tylko w obcisłych bokserkach aby mi cycki za bardzo nie zwisały spac moge tylko na wznak czego nienawidze a wiec i noce cieżkie.. a nastepnie od 2 dni mam takie dziwne skurcze w macicy... aj nie wiem jak zwykle sobie wkrecam cos... pozatym a to chyba najwazniejsze dzis termin@ wogole sie na nią nie czuje.. jedynie przed chwila miałam rózowa minimalna plamke na wkladce a pozatym szyjka wysoko jakas taka niby miekka i cała napuchnieta w środku jestemm.. wiem dziewczyny ze jutro bede plakać po pewnie @piszon przyjdzie ale dzisiaj jeszcze wielkie nadzieje sobie robie..

Siwa - ile możesz, to łap ode mnie ciążowych fluidków :-) oby te objawy na tłuste krechy szły :tak:
a co do @, to mnie dopóki nie zaszyli, to miałam, czyli do 6 m-ca:-p

hejo

ullana ja tez nastrój wiosenny :-D nawet dzis pita skonczyłam robić, może jutro wydrukuję i zawiozę :-D

Artur w szpitalu spoko, dopóki nie zaprosili nas do gabinetu, nie mogłam go zaciągnąć, a wziąć na ręce nie mogę
w końcu mój tata go zaniósł i posadził mi na kolanach - darł się [że nie chce patykiem] że tak rozdziawił paszczę że laryngolog nawet nie musiał użyć patyka ;-)
potem zajrzał mu do uszu i dał nam termin na 06.06 :-D
poprosiłam o zmianę i idziemy 09.07. - Adam powinien już wrócić z moskwy więc powinno byc gucio
ja bym w sumie wolała na maj, ale trudno
ważne że się udało w końcu ogarnąć temat

siwa kciuki zaciśnięte

mou współczuję jeśli to kamienie, mnie też nie ominęła ta przyjemność po pierwszej ciąży

hej...ja dziś szaleję:-D szukam wózka - oglądam filmiki, przekopuję różne fora w poszukiwaniu opinii itp

ogólnie jest nieźle, pawik zaliczony, ale trochę mnie męczą mikroskurczybyki :baffled: nie wiem czy to konsultować gdyby się utrzymały do jutra czy nie :hmm: niby nie są bardzo bolesne, ale je czuję, więc mogą mieć moc, no i są w różnych miejscach....także zastanawiam się, bo szczerze, to mi się nie chce wplatać wizyty w szpitalu w rozkład dnia

Fiolecik - no to dobrze poszło:tak: termin wizyty chyba dość bezpieczny....

Siwa
- testowałaś ???

Mou - jak tam ? przeszły bóle ?

Enya - melduj się ;-)

Ula nie testowałam bo sie szczerze boje..

śluzu mam mega mega duzo wkładki biegam co chwila zmieniac... cały czas czuje jak bym miała kluche w gardle a nic nie mam.. i te cycki to najchętniej bym obcieła tak bola... szczerze nawet testu nie mam zadnego ale d juz wraca z pracy i zajedzie do apteki ma kupic dwa i wieczorem jeden i na rano drugi :)

edit:

u mnie negatyw ani cien cienia nie ma

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry