madziolina_p
Fanka BB :)
Oby Patuska, bo i mam takie sutki, ze nie moze ich zlapac i maz ma mi dowiezc nakladki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja juz sie lepiej czuje, wlasnie pierwszy raz zmienilam Michalowi pieluche, ale niestety pokarmu nie mam narazie zabardzo
Jestesmy w tej samej sytuacji puki coOby Patuska, bo i mam takie sutki, ze nie moze ich zlapac i maz ma mi dowiezc nakladki
aaaa co ! :-)
U mnie byla (sama przyszla) upewnila sie ze chce piersia karmic czy nie zmienilam zdania bo mam prawo wyboru itd. Potwierdzila ze maly ladnie ssie nawet jak ja myslalam ze sie bawi bo nie slyszalam przelykania. Rzuchwa chodzi i jest bardzo silna! Tylko zjadl o 5ej a przed 8ma ulal grrr Maks nie ulewal w ogóle chyba ze to przez karmienie na lezaco (na szczescie mi ono malo pasuje)...No ja dzisiaj poprosze pania od laktacji, niech pokaze co i jak!

Patusiu jeszcze raz przeprasz i na prawdę gdzieś mi umknęłaś bo na pewno nie pominęłam Was specjalnie. Obiecuje dziś uzupełnić.
Nie wybrażam sobie tego! Dzielna jesteś, tyle Ci powiem, ciesz się teraz synkem, złe wspomnienia szybko zblakną ;-)
Synek też miał ten problem, a że zarówno mąż jak i teść mają przez to problemy z wymową"r" to chciałam szybko zareagować, ale udało się dopiero po tym drugim szczepieniu, jak mały miał chyba 2 miesiące. Teraz na pewno nie będę tyle czekała, a może dzięki temu karmienie będzie mniej bolesne.
nie lubie.