Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dagmar witaj! jejku jak to możliwe? a tą spiralkę Ci już wyjeli/wyjmą? można do sądu podać producenta? ;-)

no zabezpieczyli się normalnie
I mój gin mówił, że przez 30 lat trafiła mu sie 1 ciąża ze spirala:-) Ale mówił też, że jeśli tak się stanie to nie ma co sie martwić o dzidziusia, a spirala wyjdzie z łożyskiem
WIęc głowa do góry, będzie ok
To mówię ja-największa panikara na forum
witam nowe mamusie
kurcze ja też miałam spiraleI mój gin mówił, że przez 30 lat trafiła mu sie 1 ciąża ze spirala:-) Ale mówił też, że jeśli tak się stanie to nie ma co sie martwić o dzidziusia, a spirala wyjdzie z łożyskiem
WIęc głowa do góry, będzie ok
To mówię ja-największa panikara na forum
![]()
a mój miał 2 takie przypadki- w jednym do porodu cacy a w drugim w 23 tygodniu spirala rozerwała pęcherz i dziecko zmarło w macicy :-(. Koleżanki pytały znajomych ginów i też mówią różniale fajnie słyszeć kolejną pozytywną opinię 

dzieci potrafią nas rozbroić swoim zachowaniem czy tekstami.Dagmar- witaj na kwietniówkach, a tak sie ostatnio zastanawiałm kiedy dołaczysz:-)
truskawkowa - udanego masz synkadzieci potrafią nas rozbroić swoim zachowaniem czy tekstami.
Marcia- co uc ciebie? jak brzuchol nadal boli?
Malinaa- my jutroo tez wybieramy sie do lasu ale na gdrzyby. Tez lubię las jesienia zwlaszcza w takie żeśkie poranki.
Co do dżwigania czy stosunku to u mnie obie te czynności zabronione:-( We wtorek będę pytać się o jakąś taryfę ulgową bo już mi sie teśkni za przytulaskami z meżem.
A u nas dzisiaj jakaś pechowa seria " staraliśmy się o dosinansowanie na własną działalnośc i niestety nie dostaliśmy, do tego mąż nie zdał egzaminu kompetencji zawodowych i ogólnie jakos tak humor nam sie popsuł.