Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I jeszcze starszaka zabrać muszę-mam nadzieję, że mój tatuś się zlituje i z nami pojedzie

A Starszak walczył do tej pory-matko wykończyli mnie psychicznie

podobno to niedrożny kanalik ale może przejdzie samo i obejdzie się bez wizyty u okulisty.
Cudne to moje dziecię(obym nie przechwaliła
). 

no wlasnie, ja mu daje rumianek, ale malo go pije i nie pomaga, a koperek slyszalam, ze na gazy, a moj ladnie baczki puszcza, tylko ta kupa...
gdzies na forum czytalam, ze ta herbatka na trawienie hippa, ale boje sie, ze jak mu zaczne podawac, to potem jego uklad pokarmowy/trawienny sie rozleniwi i beda problemy :-(
a i pytanie z innej beczki do doswiadczonych: czy bylyscie z kilkumiesiecznym dzieckiem za granica? my myslimy nad wyjazdem koniec sierpnia/wrzesien do Bulgarii, maly bedzie mial wtedy pelne 4 miesiace i zacznie 5 miesiac.
Troche sie boje ze wzgledu na temperature i lot, dlatego pytam, czy to niezamale dziecko?
Cześć Dziewczyny
Moje dziecko przespało cały wczorajszy dzień to w nocy buszował, nie płakał tylko sobie miałczał, rozglądał się i kręcił od 2 do 4 a ja oczy jak 5 ziko ... Nie ma mowy, że zmrużę oko jak on nie śpi bo często mu się ulewa i się krztusi nawet jak mu się odbije po jedzeniu więc muszę czuwać.
W ogóle wczoraj w nocy małemu zaczęło ropieć oczko, oczywiście zasiałam panikę bo przecież skąd, dlaczego??? rano pojechaliśmy na pogotowie i po kropelkach i soli fizjologicznej widać efekty, bo Szymek już może sam je otworzyćpodobno to niedrożny kanalik ale może przejdzie samo i obejdzie się bez wizyty u okulisty.
Mamy tak piękną pogodę, że z chęcią już bym poszła na spacer z Maluszkiem ale niestety potrzebuję pomocy przy wózku bo nie dam rady sama go znieść i czekam z niecierpliwością na kogoś :-)